}); }); //vélemények modul $(function(){ $('#aw-scroller').totemticker({ mousestop : true, speed : 1000, interval : 5000, }); });
A gyerekcipoabc.hu cookie-kat használ a kellemesebb felhasználói élmény érdekében. A Hozzájárulás megadásával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletes leírást az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
Termékek Menü

D.D.Step szandál

Halustyik Melinda
D.D.Step szandál

 

A DD Step szandálok kitűnőek bírják a hétköznapi viselet kihívásait.

A DD Step olyan szandálokat készít amelyben az óvodás, bölcsődés gyerekek nyugodtan játszhatnak, és a szülőknek sem kell aggódnia, a korai elkopás miatt.

 

 

A D.D.Step szandálok

azért kedveltek a gyerekek és a szülők körében,mert nagyon kényelmesek a mindennapi játék során.

Az óvodában és bölcsődében sokat számít az is, hogy a gyermekünk gyorsan, és önállóan tudjon cipőt cserélni, amikor az udvarra mennek játszani. Tudjuk, hogy ilyenkor minden perc értékes a csemeténknek, és az elsők között szeretne kiszaladni, és élvezni a szabad levegőt. Az óvónénik is azt szorgalmazzák, hogy a gyerekek önállóan legyenek képesek öltözködni, mert az iskolaérettséghez ez is hozzátartozik.

A DD Step szandálok gumi talpa hajlékonyságával a mozgás szabad érzését nyújtja gyermekünknek, a bőr alapanyagok pedig komfortossá és tartóssá teszik a gyerek szandált.

Találkozhatunk 2 tépőzáras megoldással, amely a legnyitottabb szandál, a legszellősebb, és vannak alul 2 csatos, és bokánál egy tépőzáras pánttal ellátott DD Step szandálok is. A 3 pántos szandálok jobban kihasználhatók abban az esetben, ha gyermekünk lába a szokásostól vékonyabb, vagy magasabb, mert több lyukon állítható a kívánt méretre minden pánt. A felső tépőzár a könnyű fel és levételt biztosítja, ugyanis amikor az alsó két pántot már beállítottuk, akkor elegendő a felső pántot kikapcsolni, és már könnyen, önállóan tud vele a gyermek boldogulni.

A D.D.Step szandálok sorában szintén nagyon kedvelt az orrpántos modell, ami a lábujjak védelmét hivatott nyújtani.Ezek általában bokánál egy tépőzárral szabályozhatók.

Nézze meg a teljes DD Step szandál kínálatunkat ide kattintva: DD STEP SZANDÁLOK

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekesség