A gyerekcipoabc.hu cookie-kat használ a kellemesebb felhasználói élmény érdekében. A Hozzájárulás megadásával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletes leírást az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
Kategóriák

DD Step szandál mérete

Halustyik Melinda
D.D.Step szandálok

 

A DD Step szandál mérete különböző lehet, attól függően, milyen talpon készül.

 

 

 DD Step szandál mérete

A dd step szandál méretezését befolyásolja, milyen talpat használnak, és milyen kaptafára készül a szandál.

A DD Step szandál belső talphossz mérete:

  • A talp a dd step szandál belső talphosszát határozza meg. Nincs általános érvényű mérettáblázat. Minden esetben lemérjük az aktuális modell méreteinek belső talphosszát, és a termék leírásába azt szerepeltetjük.

Éppen ezért mi erre a mérésre tudunk garanciát, vagy felelősséget vállalni. Vásárlásnál minden esetben olvassák el a mi méréseinket, ne megszokásból válasszanak. Ha mégsem sikerült megfelelő méretet választani, vagy a modell nem a hosszméret miatt nem lett megfelelő, szívesen kicseréljük azt nagyobbra, vagy másra. Szívesen nyújtunk telefonon is segítséget a helyes választáshoz.

A DD Step szandál szélességének mérete:

  • A kaptafa a dd step szandál felső részét, vagyis a szélességét, magasságát határozza meg. Készülnek olyan modellek is szép számban, amelyeket kényelmesen viselhetik azok a gyerekek, akiknek széles, vagy magas a lábfeje.

Érdemes itt is figyelni arra, hogy a termék leírásában említést teszünk e arról, hogy alkalmas magas lábfejre a szandál, vagy csak keskenyre, esetleg normál lábfejre ajánljuk. Természetesen ebben az esetben nem tudhatjuk, hogy a gyermek lába mennyire széles, vagy magas. Előfordulhatnak olyan esetek, amikor sajnos még ezek a modellek is kicsinek bizonyulnak. Akkor más márkát kell keresni, akik dolgoznak megfelelően széles kaptafával.

Általánosságban igaz, hogy a 3 pántos szandálok jól szabályozhatók, több állítási lehetőség van a bőség tekintetében, így a magas és széles lábfej barátai. A 2 tépőzáras modelleknél gyakran előfordul, hogy az alsó tépőzár, vagy mindkettő rövidnek bizonyul. A 2 tépőzáras modellek normál, és keskeny lábra valók leginkább.

Általános, DD Step szandál gyártói mérettáblázat

 

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekesség gyerekcipő mérettáblázat