A gyerekcipoabc.hu cookie-kat használ a kellemesebb felhasználói élmény érdekében. A Hozzájárulás megadásával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletes leírást az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
Termékek Menü

Hűségpont rendszer

A gyerekcipoabc.hu webáruház hűségpont rendszere lehetőséget biztosít arra, hogy a megvásárolt termékekre később elkölthető pontokat adjunk regisztrált vásárlóinknak, amelyeket a további rendelésekkor válthatnak be.

Hogyan regisztrálhat?

Legfelül jobb sarokban a regisztráció gombra kattintva, vagy a vásárlás befejezése után megjelenő felületen.

Pontok adása

A hűségpont rendszer alapját az képezi, hogy minden termék esetén a termék árából kiindulva, a termék megvásárlása esetén mennyi pont jár a vásárlónak. Ez azt jelenti, hogy alapáras, és akciós termék esetén 100 Ft/ 1 hűségpont  pl. egy 8400 Ft-os termék 84 pontot fog érni a vásárlónak .

 A vásárláskor a vásárló mind a kosárnál, mind a rendelés véglegesítése előtt láthatja, hogy mennyi pontot kap a vásárlásért. Természetesen a több vásárlás után kapott pontok összeadódnak. Az aktuális pontokat a vásárlók a saját fiókjuknál, a Fiók menüpontban láthatják középen. A pontokat csak akkor írja jóvá a rendszer,ha regisztrált vásárlóként adta le a rendelést, és amikor a rendelés már teljesítésre került. Nem jár pont a szállítási költségekre, ajándékutalványokra, a csere termékekre, és az elállási jog gyakorlása miatt visszaküldött termékekre .

Pontok érvényessége

A rendszer minden kiadott pontról tudja, hogy mikor került a vásárlóhoz. A pontok 120 napig elérhetőek. Ennek elteltével a lejárt pontokat jelzi a rendszer, azokat a vásárló már nem tudja elkölteni.

Pontok felhasználása

Ha már rendelkezik pontokkal, akkor azokat el is költheti a vásárlások költségének a csökkentésére. A Fizetési mód kiválasztási oldalán fogja megtalálni ezt a lehetőséget, a fizetési módok listája alatt. A jobboldali csúszkát a pontjainak megfelelően csúsztathatja el jobbra, ameddig a megfelelő pontmennyiséget be nem állítja. Ez azt jelenti, hogy a rendelés összegének egy részét a pontjaiból "fizeti". Amennyiben elegendő pont áll a rendelkezésére, akár az egész rendelés is ingyenes lehet.

Egy pont felhasználáskor 5 Ft-ot ér, így visszaváltáskor a fenti példát továbbra is figyelembe véve 84 pont 420 FT-ot fog érni. A rendszer mindig a legrégebbi pontokat költi el.

Amennyiben a rendelést a vásárló leadta, és azt részben vagy egészben pontokból fizette, akkor ez az adat a Fiók menüpontban látszódik a rendelés adatainál.

Köszönjük, hogy hűségével és bizalmával megtisztel bennünket.

Gyerekcipő ABC webáruház