A gyerekcipoabc.hu cookie-kat használ a kellemesebb felhasználói élmény érdekében. A Hozzájárulás megadásával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletes leírást az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
Termékek Menü

Rólunk

A gyerekcipoabc.hu indulásának története a saját gyerekcipő vásárlási problémánkkal kezdődött.

Családommal Tégláson, egy kisvárosban élünk. Jó cipőbolt nincs a közelben. A két lányomnak, ha minőségi cipőt szerettem volna vásárolni, Debrecenbe, vagy Nyíregyházára kellett beutaznunk.

Aki próbálta már milyen két gyerekkel buszozni, vagy vonatozni, és üzletről üzletre járni egy megfelelő lábbeliért, az megérti most miről van szó.

Lányaim szerencsére szépen fejlődnek, láb dolgában pedig az apukájuk 46-os lábméretét nem figyelmen kívül hagyva, az átlagtól talán egy kicsit gyorsabb ütemben is. Sokszor fordult elő, hogy egy-egy szezonban akár két garnitúra cipőt is vásárolnunk kellett.A nagylányom 10 évesen 41-es lábon rótta a kilométereket, a kicsi pedig vékonyka lábfejével nem volt konfekció méret.Azt vettem észre, hogy a cipő vásárlások kezdenek tortúrává válni. Előfordult, hogy 4-szer kellett bevonatoznunk Debrecenbe, mire találtunk megfelelő lábbelit.

Gondolataim azon kezdtek el forogni, hogyan tudnám kiküszöbölni, megoldani ezt a helyzetet. Úgy gondoltam nem lehetek egyedül ezzel a problémával. Kisebb körbekérdezősködés után megtapasztaltam, hogy nem csak a kisvárosban jelenthet a cipővásárlás ekkora kihívást, de bizony nagyvárosokban is nehéz igazán jó, minőségi gyerekcipőt beszerezni.

Egy megoldása lehetett a sokakat érintő gyerekcipő vásárlás problémájának. Elérhetővé kell tenni mindenki számára, hogy otthonról, kényelmesen , garanciákkal tudjon gyerekcipőt vásárolni.

Az internet korában ebben nincs semmi merész, semmi kivitelezhetetlen.

Webáruházban vásárolni ma már természetes, megszokott, biztonságos dolog.

A gyerekcipoabc.hu webáruházba csak olyan márkákat forgalmazunk, amelyet a lányaim is szívesen hordanak/hordtak,mert kényelmes, jó minőségű, és persze divatos is.

A cipők bőrből készülnek, mely szerintem a legalkalmasabb a mindennapi viseletre. Nem mindegy, hogy a gyermekünk lába egész nap miben van az óvodában, iskolában. A bőr cipők "lélegeznek", műbőr társaikkal ellentétben nem fog a gyermek lába bennük befőni, gombásodni. Váltó cipőnek is alkalmas a bőr cipő, vagy szandál, de kínálunk vászon lábbeliket is erre a célra.

A szülőknek az is nagyon fontos szempont, hogy a megvásárolt gyerekcipő jó minőségű legyen.A jó minőségű cipők elsőre talán drágának tűnnek, de mégis olcsóbban jönnek ki, mint ha a rossz minőség miatt 2-3 cipőt is elhasznál gyermekünk egy szezon alatt. A jó cipő ki kell bírjon egy egész szezont mindennapi viselet esetén is. Persze ha kinövi a csemete, nincs mit tenni, újat kell vásárolni. 

Az utcán járva szakmai ártalom, elismerem, de megnézem a gyerekek lábát, cipőjét. Sajnos nagyon sok esetben látom azt, hogy az olcsó, rossz minőségű cipőben a gyerekek lába befelé dől, szandál esetében a gyerek nem is a talpon jár, hanem lecsúszik róla a lába. A cipő nem tart, bukdácsol benne a gyermek, és "gacsol".

A gyerekcipoabc.hu webáruházban a cipők egészséges lábfejlődést biztosító, minden szabványnak és követleménynek megfelelő kiképzéssel rendelkeznek. Megvásárolhatók a hagyományos és a supinált cipők is. A supinált cipőink egészségpénztári számlára is elszámolható,megbízható, bevizsgált, engedéllyel rendelkező orvotechnikai eszköznek, vagy gyógyászati segédeszköznek minősített termékek.

A gyerekek megfelelő lábfejlődését életkorának, és fejlettségének megfelelő cipőkkel támogatjuk. A járni még nem tudó babáknak a kocsicipők, és a puhatalpú cipők nyújtanak védelmet. Az első lépések megtételéhez is speciálisan erre a célra kialakított cipőcskéket és szandálokat kínálunk.A járni már magabiztosan tudó gyerekek egészen kisiskolás korig, 40-es méretig találnak számukra megfelelő gyerekcipőket minden évszakban, minden időjárási körülményhez.

Nálunk a visszatérő, regisztrált vásárlók hűségpontjaik által állanó kedvezményben részesülnek. Megbecsüljük a bizalmat, és igyekszünk mindíg az ügyfelek szempontjait szem előtt tartani. Nálunk nincs rizikó a netes vásárlás miatt. Szívesen kicseréljük a cipőt, vagy szandált, ha az nem lett megfelelő méret, szín, vagy fazon.A cserecsomag szolgáltatással ez pedig rendkívül egyszerű, kényelmes, és olcsó.

Az interneten vásárolni, a vásárlókat védő jogszabályok miatt is biztonságos. Például a vásárló 14 napig elállhat a vásárlástól, és visszakapja a pénzét. Szavatossági jogai is ugyan úgy érvényesítheti, mintha boltban vásárolt volna.

Azt gondolom, hogy a gyerekcipoabc.hu mindenkinek jó megoldás, aki nem talált megfelelő gyerekcipőt a lakóhelye közelében, vagy kinézett egy cipőt, szandált, de az elfogyott a boltban, és nálunk még kapható. Annak is kedvére való aki így olcsóbban tud hozzájutni egy-egy darabhoz. Időtakarékos megoldás annak, aki nem tudja körbe járni az egész várost akár többször is, a megfelelő cipőért. Kényelmes megoldás annak, aki nehezen tud kimozdulni otthonról például egy kisgyerekkel. Megoldás akkor is, amikor a gyerekcipő boltok polcairól már beszedték a szandálokat, de a bölcsibe, oviba, iskolába bőr gyerek szandál szeretnénk. 

A kínálatunk széles, állandóan minden elérhető ami éppen látható a virtuális polcokon.A fotel kényelméből gyorsan, egyszerűen lehet rendelni. Ki sem kell tenni otthonról a lábunkat , és már másnap gyermekünk boldogan viselheti új lábbelijét. Nincs kockázat, mert biztosított az elállás lehetősége, a csere lehetősége, és a szavatossági igény érvényesítése is.

Vásárlóink véleménye számunkra fontos, ezért mindig kikérjük azt. Minden vásárlás után véleményzhetik a terméket, szolgáltatást. Ezeket a bal oldalon elolvashatja mindenki!

Személyesen velem lehet kapcsolatba lépni a következő elérhetőségek valamelyikén:

  • Cégnév :Paplemacs Bébi és Gyermekcipő Kft.
  • Kapcsolattartó: Halustyik Melinda ügyvezető tulajdonos
  • Székhely:4243 Téglás, Gyár utca 25.
  • E-mail: info@gyerekcipoabc.hu
  • Telefon: +36-70-930-2274

Várok mindenkit szeretettel, széles árukínálattal, és legfőképpen minőségi kiszolgálással és termékekkel.

Gyerekcipő kereső
Nem/ Fiú-Lány-Unisex
Méret
Szezon
Gyártó
Típus
Akciós
Puhatalpú cipő méret
Bankkártyás fizetés:

 

Vélemények
Lájkold!