A gyerekcipoabc.hu cookie-kat használ a kellemesebb felhasználói élmény érdekében. A Hozzájárulás megadásával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletes leírást az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
Kategóriák

Szállítási-Fizetési feltételek

Szállítás

A küldemények kézbesítése, szállítása, MPL futárszolgálattal, előreláthatólag 1- 2 munkanapon belül történik. Amikor a csomagot elkészítettük, és a futárnak átadtuk, a futárszolgálat e-mailt küld a csomag várható érkezésének napjáról.

Szállítási módok:

 1. Személyes átvétel 2651 Rétság, Rákóczi út 37. A Szupi gyerekcipő boltban .Telefonon vagy e-mailben egyeztetünk Önnel az átvétel idejéről, készpénzzel tud fizetni, és szállítási költség nincs.
 2. MPL Csomagautomata: Az automaták jellemzően éjjel-nappal, 0-24 órában elérhetőek a nagyobb városokban, többek között bevásárlóközpontoknál, szupermarketek mellett, közlekedési csomópontok környékén és benzinkutakon.

 3. MPL futárszolgálat, házhoz kézbesítés . E-mail értesítést kap a feladás napján, hogy csomagja a következő munkanap kiszállításra kerül. Ebben a levélben megtalálható a csomagszám, és az esetleges utánvét összege. A kiszállítás reggelén e-mail értesítést kap  3 órás időablakkal a várható kézbesítési időről. ​​ MPL csomag esetén  2 kézbesítési kísérlet van.
 4. Postán maradó, PostapontSzállítási idő 1-2 munkanap, átvételi idő 5 munkanap.

​Minden esetben győződjön meg a csomag sértetlenségéről átvétel előtt. Amennyiben a csomagon sérülést tapasztalt, vetessen fel jegyzőkönyvet a kézbesítővel. Reklamációt csak jegyzőkönyvvel tudunk intézni!

Kiszállítási idő:

 1.  Banki előre utalás esetén,  a fizetendő összeg számlánkon történő jóváírásától számított 1-2 munkanap. Amennyiben a jóváírás/visszaigazolás megtörténik 11.00 óráig, a csomag aznap feladásra kerül, 11.00 óra utáni jóváírás esetén, előre láthatólag már csak másnap kerül a csomag feladásra. Feladás másnapján a csomagot az MPL házhoz, automatába vagy csomagpontra kézbesíti.  
 2. Utánvétel, Bankkártyás fizetés esetén 1-2 munkanap, ha a rendelés 11.00 óra előtt érkezett, másnap az MPL munkatársai házhoz szállítják, vagy a csomagpontban átvehetővé válik az Ön csomagja, postán maradó küldemény esetén 1-2 munkanap alatt átvehetővé válik a postán. 
 3. Személyes átvétel esetén telefonon vagy e-mailben egyeztetett időpontban.

Szállítási díjak:

           30.000 Ft feletti megrendelés esetén:

 • előre utalással és bankkártyás fizetéssel a kiszállítás INGYENES
 • utánvéttel 500 Ft
 1. Előre utalással és bankkártyás fizefizetéssel
 • MPL házhoz szállítás: 1890 Ft 
 • MPL Posta Pont, : 1690 Ft
 • MPL Postán maradó: 1690 Ft
 • MPL Csomagautomata: 1295 Ft
 1. Utánvétel:                      utánvételi díj +500 Ft 
 1.  Csomagcsere MPL futárszolgálattal
 • Cégünk kiküldi a futárt a cserélni kívánt cipőért, és egyúttal viszi az újonnan kiválasztott cipőt/ csomagot.
 • A cserecsomag díj, melyet bankszámlánkra kell előre utalni: 2990 Ft
 • Cserecsomag szolgáltatásunk csak belföldre kérhető!

    A fenti árak kizárólag Magyarország területén belüli szállítás esetén érvényesek.

 • Bankszámlaszámunk: Szigeti Tamás E.V.
 • K&H bank :104011035052698288671003

Amennyiben előre utalás esetén a rendeléstől számított 2 napon belül nem érkezik meg az átutalt összeg, úgy a rendelést töröljük.

Külföldi címre szállítás:

Az online megrendelt árut előzetes egyeztetés után, akár külföldre is eljuttatjuk. A csomag paramétereinek függvényében a Magyar posta díjszabása alapján kerül megállapításra a külföldi szállítmány postaköltsége. Ezért szükséges minden egyes csomag esetén az egyeztetés, mert a postaköltségek eltérhetnek egymástól. Külföldre csak banki előre utalás után vállaljuk a postázást. Kérjük lépjen velünk kapcsolatba az info@gyerekcipoabc.hu e-mail címen, és kérje postaköltségének kalkulációját.

A szállítástól elállás

Ha a gyerekcipoabc.hu a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott gyerekcipő nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.  A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítás előtt a vásárlástól elállni. Ezt jelezheti felénk a  info@gyerekcipoabc.hu  e-mail címen. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselési kötelezettség nem terheli. 

Eljárás hibás ár esetén

Előfordulhat, hogy – pl. technikai hiba miatt - hibás ár szerepel a honlapon. Hibás ár esetén a megrendelést (az Ön ajánlatát) a hibás áron nem áll módunkban elfogadni, és nem vagyunk kötelesek a terméket hibás áron értékesíteni. Hibás áron történő ajánlattétel esetén nem jön létre szerződés közöttünk. Amennyiben Ön hibás áron tesz ajánlatot, a rendszer azt automatikusan visszaigazolja, ez azonban nem minősül az ajánlat elfogadásának a részünkről. Hibás áron történő Ön általi ajánlattétel (megrendelés) esetén az Eladó munkatársa felhívja az Ön figyelmét a helyes árra, és felajánlhatja a helyes áron történő szerződéskötést. Ön a hibás ár helyett az Eladó által közölt helyes áron nem köteles ajánlatot tenni, és szerződést kötni. Ez esetben nem jön létre szerződés a felek között.

Fizetési feltételek 

Áruházunkban lehetőség van választani:  banki átutalás, bankkártyás fizetés, személyes és utánvéttel történő fizetés között, az alábbiak szerint:

 1. Megrendeléskor történő fizetés:
 • Bankkártyás fizetés : Simple (OTP csoport)
 • Banki átutalást teljesíthet saját netbankján keresztül (vagy személyesen valamelyik bankfiókban).
 1. Áru átvételekor:
 • Utánvétel esetén a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a küldemény kézbesítőjének.Az utánvét költsége minden esetben 500 Ft.
 • 2651 Rétság, Rákóczi út 37.  Szupi gyerekcipő bolt személyes átvétel esetén készpénzzel tud fizetni, szállítási költség pedig nincs.

Mindig a rendelés Összesen bruttó :sorában szereplő összeget kell Önnek kiegyenlítenie, és kérjük átutalásnál hivatkozzon a rendelés számára.

A vásárlásról kiállított számlát elektronikusan küldjük, kérésre kinyomtatva a csomagba tesszük.