A gyerekcipoabc.hu cookie-kat használ a kellemesebb felhasználói élmény érdekében. A Hozzájárulás megadásával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletes leírást az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
Termékek Menü

Szállítási-Fizetési feltételek

Szállítás

A küldemények kézbesítése, szállítása, GLS futárszolgálattal, előreláthatólag 1- 3 munkanapon belül történik. Amikor a csomagot elkészítettük, és a futárnak átadtuk, e-mailt küldünk a csomag várható érkezésének napjáról.

Szállítási módok:

 1. Személyes átvétel Téglás, Gyár utca 25. szám alatt, vagy Debrecen, Galamb u.6. szám alatt .Telefonon vagy e-mailben egyeztetünk Önnel az átvétel idejéről, készpénzzel tud fizetni, és szállítási költség nincs.
 2. GLS csomagpont:Csomagját 1-3 munkanapon belül személyigazolványa felmutatásával átveheti, több mint 500 átvevőhelyen. SMS értesítést kap, utánvéttel is fizethet, 5 napos átvételi határidő áll rendelkezésre.
 3. GLS futárszolgálat házhoz kézbesítés . E-mailben értesítjük a csomag feladásáról, mely e-mail tartalmazza a csomag regisztrációs számát is, így Ön nyomon követheti hol tart a kézbesítés menete. ​​GLS csomag esetén  2 kézbesítési kísérlet van. E-mail értesítést kap a feladás napján, hogy csomagja a következő munkanap kiszállításra kerül. Ebben a levélben megtalálható a csomagszám, és az esetleges utánvét összege. A kiszállítás reggelén e-mail értesítést kap  3 órás időablakkal a várható kézbesítési időről, az ügyfélszolgálat telefonszámát.

Minden esetben győződjön meg a csomag sértetlenségéről átvétel előtt. Amennyiben a csomagon sérülést tapasztalt, vetessen fel jegyzőkönyvet a kézbesítővel. Reklamációt csak jegyzőkönyvvel tudunk intézni!

Kiszállítási idő:

1. Banki előre utalás esetén,  a fizetendő összeg számlánkon történő jóváírásától számított 1-3 munkanap. Amennyiben a jóváírás/visszaigazolás megtörténik 11.00 óráig, a csomag aznap feladásra kerül, 11.00 óra utáni jóváírás esetén, előre láthatólag már csak másnap kerül a csomag feladásra. Feladás másnapján a csomagot a GLS házhoz, vagy csomagpontra kézbesíti.

2. Bankkártyás fizetés esetén ( 1-3 munkanap), a rendszer automatikusan azonnal megküldi számunkra a befizetés sikerességéről a jelentést. Nyugtázott sikeres fizetés esetén 11.00-ig a csomag aznap feladásra kerül. 11.00 óra után elképzelhető, hogy csak másnap kerül átadásra a kiszállítást végző futárszolgálatnak.

 • GLS házhoz, GLS csomagpont: 1 munkanap

3. Utánvétel esetén 1-3 munkanap, ha a rendelés 11.00 óra előtt érkezett, másnap a GLS munkatársai házhoz szállítják, vagy a csomagpontban átvehetővé válik az Ön csomagja, postán maradó küldemény esetén 2 munkanap alatt átvehetővé válik a postán. 11.00 óra után érkező rendeléseket előfordulhat, hogy már csak másnap adjuk át szállításra .

4. Személyes átvétel esetén telefonon vagy e-mailben egyeztetett időpontban.

Szállítási díjak belföldre:

           20.000 Ft feletti megrendelés esetén:

 • előre utalással és bankkártyás fizetéssel a kiszállítás INGYENES
 • utánvéttel 490 Ft
 1. Előre utalással és bankkártyás fizetéssel:
 • GLS  házhoz szállítás: 1490 Ft
 • GLS csomagpont:1090 Ft
 1. Utánvéttel:
 • GLS házhoz kézbesítés: 1490 Ft + utánvételi díj 490 Ft = 1980 Ft
 • GLS csomagponton 1090 Ft + utánvételi díj 490 Ft = 1580 Ft
 1.  Csomagcsere GLS futárszolgálattal
 • Cégünk kiküldi a futárt a cserélni kívánt cipőért, és egyúttal viszi az újonnan kiválasztott cipőt/ csomagot.
 • A cserecsomag  szállítási díja, melyet a futárnak kell kifizetni: 3000 Ft
 • Cserecsomag szolgáltatásunk csak belföldre kérhető!

    A fenti árak kizárólag Magyarország területén belüli szállítás esetén érvényesek.

 • Bankszámlaszámunk: Paplemacs Bébi és Gyermekcipő Kft.
 • Erste bank :11600006-00000000-68128924

Amennyiben előre utalás esetén a rendeléstől számított 5 napon belül nem érkezik meg az átutalt összeg, úgy a rendelést töröljük.

Külföldi címre szállítás:

Az online megrendelt árut előzetes egyeztetés után, akár külföldre is eljuttatjuk. A csomag paramétereinek függvényében a Magyar posta díjszabása alapján kerül megállapításra a külföldi szállítmány postaköltsége. Ezért szükséges minden egyes csomag esetén az egyeztetés, mert a postaköltségek eltérhetnek egymástól. Külföldre csak banki előre utalás után vállaljuk a postázást. Kérjük lépjen velünk kapcsolatba az info@gyerekcipoabc.hu e-mail címen, és kérje postaköltségének kalkulációját.

Külföldről történő utalás esetén :

 • IBAN számlaszám: HU12116000060000000068128924
 • Az Erste Bank BIC / SWIFT kódja: GIBAHUHB 
 • amennyiben 11 karakterű kód ra van szükség: GIBAHUHBXXX  a közleménybe kérjük feltüntetni a rendelési számot.

A szállítástól elállás

Ha a gyerekcipoabc.hu a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott gyerekcipő nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.  A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítás előtt a vásárlástól elállni. Ezt jelezheti felénk a  info@gyerekcipoabc.hu  e-mail címen. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselési kötelezettség nem terheli. 

Eljárás hibás ár esetén

Előfordulhat, hogy – pl. technikai hiba miatt - hibás ár szerepel a honlapon. Hibás ár esetén a megrendelést (az Ön ajánlatát) a hibás áron nem áll módunkban elfogadni, és nem vagyunk kötelesek a terméket hibás áron értékesíteni. Hibás áron történő ajánlattétel esetén nem jön létre szerződés közöttünk. Amennyiben Ön hibás áron tesz ajánlatot, a rendszer azt automatikusan visszaigazolja, ez azonban nem minősül az ajánlat elfogadásának a részünkről. Hibás áron történő Ön általi ajánlattétel (megrendelés) esetén az Eladó munkatársa felhívja az Ön figyelmét a helyes árra, és felajánlhatja a helyes áron történő szerződéskötést. Ön a hibás ár helyett az Eladó által közölt helyes áron nem köteles ajánlatot tenni, és szerződést kötni. Ez esetben nem jön létre szerződés a felek között.

Fizetési feltételek 

Áruházunkban lehetőség van választani:  banki átutalás,bankkártyás fizetés,személyes és utánvéttel történő fizetés között, az alábbiak szerint:

 1. Megrendeléskor történő fizetés:
 • Bankkártyás fizetés a SimplePay rendszerén keresztül. A bankkártyás fizetés az OTP minősített online fizetési felületén történik.  
 • Banki átutalást teljesíthet saját netbankján keresztül (vagy személyesen valamelyik bankfiókban).
 1. Áru átvételekor:
 • Utánvétel esetén a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a küldemény kézbesítőjének.Az utánvét költsége minden esetben 490 Ft.
 • Tégláson, és Debrecenben személyes átvétel esetén készpénzzel tud fizetni, szállítási költség pedig nincs.

Mindig a rendelés Összesen bruttó :sorában szereplő összeget kell Önnek kiegyenlítenie, és kérjük átutalásnál hivatkozzon a rendelés számára.

A vásárlásról kiállított áfás számlát a  csomag tartalmazza.

Hűségpont rendszer:

A gyerekcipoabc.hu hűségpont rendszere lehetőséget biztosít arra, hogy a megvásárolt termékekre később elkölthető pontokat adjunk a regisztrált vásárlóknak, amelyeket a további rendelésekkor válthatnak be.

Pontok adása

A hűségpont rendszer alapját az képezi, hogy minden termék esetén a termék árából kiindulva, a termék megvásárlása esetén mennyi pont jár a vásárlónak. Ez azt jelenti, hogy alapáras, és akciós termék esetén 100 Ft/ 1 hűségpont  pl. egy 8400 Ft-os termék 84 pontot fog érni a vásárlónak .

A vásárláskor a vásárló mind a kosárnál, mind a rendelés véglegesítése előtt láthatja, hogy mennyi pontot kap a vásárlásért. Természetesen a több vásárlás után kapott pontok összeadódnak. Az aktuális pontokat a regisztrált vásárlók a saját fiókjuknál, a Fiók menüpontban láthatják középen. A pontokat csak akkor írja jóvá a rendszer, amikor a rendelés már teljesítésre került.  Nem jár pont a szállítási költségekre, az ajándékutalványokra,  a csere termékekre, valamint az elállási jog gyakorlása miatt visszaküldött termékekre. 

Pontok érvényessége

A rendszer minden kiadott pontról tudja, hogy mikor került a vásárlóhoz. A pontok 120 napig elérhetőek. Ennek elteltével a lejárt pontokat jelzi a rendszer, azokat a vásárló már nem tudja elkölteni.

Pontok felhasználása

Ha már rendelkezik pontokkal, akkor azokat el is költheti a vásárlások költségének a csökkentésére. A Fizetési mód kiválasztási oldalán fogja megtalálni ezt a lehetőséget, a fizetési módok listája alatt. A jobboldali csúszkát a pontjainak megfelelően csúsztathatja el jobbra, ameddig a megfelelő pontmennyiséget be nem állítja. Ez azt jelenti, hogy a rendelés összegének egy részét a pontjaiból "fizeti". Amennyiben elegendő pont áll a rendelkezésére, akár az egész rendelés is ingyenes lehet.

Egy pont felhasználáskor 5 Ft-ot ér, így visszaváltáskor a fenti példát továbbra is figyelembe véve 84 pont 420 Ft-ot fog érni. A rendszer mindig a legrégebbi pontokat költi el.

Amennyiben a rendelést a regisztrált vásárló leadta, és azt részben vagy egészben pontokból fizette, akkor ez az adat a Fiók menüpontban látszódik a rendelés adatainál.