A gyerekcipoabc.hu cookie-kat használ a kellemesebb felhasználói élmény érdekében. A Hozzájárulás megadásával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletes leírást az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
Kategóriák

25-ös cipő belső talphossza

A 25-ös méretű cipők belső talphossza márkánként eltérő:

25 – 16,5 cm Szamos supinált szandálok

25 - 16 cm Szamos supinált cipők

25 – 16,4 cm D.D.Step márka

25 - 16 cm Maus szupinált cipő

25 – 16,7 cm Maus szupinált szandál

25 – 15,7 cm Zetpol márka 

25 – 14,5 cm zoknicipők(egységes)

De még márkán belül is előfordulnak eltérések a gyártás során alkalmazott különböző talpak használata miatt.

A gyerekcipoabc.hu minden cipőt egyedileg lemér, és a D.D.Step BTH vagyis belső talphossz mindig az aktuális cipő pontos mérete. Ezek kerülnek a termék leírásába is. Érdemes mindig ezt alapul venni, a méret kiválasztásánál.

A fél centi eltérés, például pont egy cipőméretet jelenthet. Érdemes mindig az általunk mért pontos adatok alapján cipőt vásárolni.

Helyes gyerekcipő méret választás:

Az álló gyermek talpát rajzoljuk körbe. A legnagyobb ujj és a sarok között mért távolság a gyermek talp mérete.  Ehhez adjunk hozzá legalább 0,5 cm-ert és így kapjuk meg a választandó gyerekcipő belső talphossz méretet.

 

Ideális esetben a cipő 0,5-0,8 cm-el hosszabb mint a gyermek lába.  Ez lesz a belső talphossz

 

Az erősebb lábú( magas, széles lábfej) gyerekek esetében érdemes kicsit többet rászámolni, nekik max. 1 cm hely szükséges.

 

A gyerekcipoabc.hu oldalon minden gyerekcipő leírásában megtalálja a cipő méretek mellett, az általunk lemért belső talphossz méretet is.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: gyerekcipő mérettáblázat