A gyerekcipoabc.hu cookie-kat használ a kellemesebb felhasználói élmény érdekében. A Hozzájárulás megadásával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletes leírást az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
Kategóriák

Gyakori kérdések

Hogyan válasszak gyerekcipő méretet?

belső talphossz,  az álló gyermek talplenyomatának hossza.

Hogyan kapja meg ezt a méretet?

Állítsa gyermekét mezítláb egy papírlapra, és rajzolja körül a lábat a talp és a papír érintkezési vonala mentén, majd a rajzon mérje meg a leghosszabb távolságot (a sarok és a nagy lábujj között). Ez lesz a belső talphossz.

Ideális esetben a cipő 0,5-0,7 cm-el hosszabb mint a gyermek lába. Az erősebb lábú gyerekek esetében érdemes kicsit többet rászámolni, nekik max. 1 cm hely szükséges.

 A gyerekcipoabc.hu oldalon  minden gyerekcipő leírásában megtalálja a cipő méretek mellett, az általunk lemért belső talphossz méretet is .

Mit jelent a cseregarancia? Ha nem megfelelő a gyerekcipő van lehetőség cserére?

A gyerekcipoabc.hu 14 napig kényelmes és kedvező lehetőséget biztosít a cserére! 


A kézhez kapott termék mérete, fazonja, vagy színe nem megfelelő? Szeretné kicserélni a cipőt kisebbre, nagyobbra, vagy másra? Nyugodtan keressen bennünket, találunk megoldást.Mit kell tennie?

Felveszi velünk a kapcsolatot e-mailen keresztül: info@gyerekcipoabc.hu, vagy telefonon:+36703674081-es számon, és jelzi csere szándékát. Ekkor egyeztetünk Önnel, hogy mi lenne a megfelelő csere termék az Ön számára és az elérhető-e.
 • Ha tudjuk teljesíteni a csere iránti igényét, akkor Önnek nincs más dolga, mint kényelmesen, előre egyeztetett időpontban várni az általunk kiküldött futárt, átadni neki a cipőt, és átvenni a csere cipőt.  A csere kedvezményes költségét 2990 Ft-ot, bankszámlánkra kell utalnia.
 • A cipőnek eredeti, sértetlen állapotban kell lennie, és a dobozt be kell csomagolni, mert a futár csak így veszi át öntől.
 • Amennyiben a cseréből kifolyólag eltérés mutatkozik az árban, azt korrigáljuk. A többlet költséget a csomag szállítási költségével együtt a bankszámlánkra kell utalnia. Amennyiben visszatérítendő összeg keletkezik, az Ön által megadott bankszámla számra történik a különbözet visszautalása.

A csere cipő kiszállítása csak belföldi címre kérhető!

Mit tehetek, ha nem megfelelő a gyerekcipő és nem szeretném megtartani?

Önt a 45/2014.(II.26.) Korm. rendelet a távollévők között kötött szerződésekről szóló rendelet értelmében 14 napos elállási jog illeti meg.

Ha a kézhez kapott gyerekcipő felpróbálásakor kiderül, hogy nem jó a méret, vagy csak nem tetszik  a cipő, vagy bármilyen más ok alapján Ön úgy dönt, hogy eláll a vételtől, azt 14 napon belül indoklás nélkül megteheti.

Teendők az elállási jog gyakorlásakor:

 • Felveszi velünk a kapcsolatot e-mailen keresztül: info@gyerekcipoabc.hu, vagy telefonon: +36703674081-es számon,és jelzi visszaküldési szándékát. Ekkor egyeztetünk Önnel minden szükséges kérdésben.

 • Visszaküldi a cipőt címünkre, a 2651 Rétság, Rákóczi út 37. Szupi gyerekcipő boltba, és e-mailben megküldi a bankszámlaszámot, ahova a vételár visszautalását szeretné kérni.

 • Amikor kézhez vesszük a csomagot, és azt rendben találtuk, az előzetesen egyeztetett bankszámlára visszautaljuk a megrendelésben szereplő cipő, és az eredeti szállítási költség árát . Ha Önnek kedvezményesen szállítási költség nélkül juttattuk el csomagját, akkor természetesen csak a vételárat utaljuk vissza. Amennyiben Ön utánvéttel kérte a kiszállítást, csak a szállítási költség kerül visszautalásra, az utánvét díja nem, mivel az a legkevésbé költséges szállítási módtól eltérő többletköltség, amit Ön választott, és a vállalkozásra nem terhelhető.

Van e garancia a gyerekcipőre?

A gyerekcipoabc.hu kipróbált, megbízható márkák minőségi termékeit forgalmazza.Előfordulhat azonban , hogy a termék rendeltetésszerű használat esetén is meghibásodik.

A termékre 2 év szavatosság vonatkozik,mely két részre tagozódik.

A termék kézhezvételének napjától számítva , az első 1 évben NEM ÖNNEK kell bizonyítania a hibás teljesítést. Vitás esetben a bizonyítás a forgalmazót terheli.

A 1 év után, a hatályos jogszabályok értelmében a bizonyítás Önt terheli. Ön az esetleges reklamációval a fogyasztóvédelmi szervekhez fordulhat, és a jogos reklamációról szóló jegyzőkönyvvel érvényesítheti szavatossági jogát. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a   19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet ben foglaltak az irányadóak.

Az első 1 évben igénye érvényesítésekor az Ön teendője:

Felveszi velünk a kapcsolatot e-mailen keresztül: info@gyerekcipoabc.hu, vagy telefonon: +36703674081-es számon,és jelzi a hibát, valamint a visszaküldési szándékát. Ekkor egyeztetünk Önnel minden szükséges kérdésben. A gyerekcipőt visszaküldi címünkre:2651 Rétság, Rákóczi út 37. Szupi gyerekcipő boltba

Jogos igény esetén a boltba való eljuttatása a cipőnek a vállalkozás költsége. A cipő visszajuttatásának postaköltsége szintén a gyerekcipoabc.-t terheli.

A gyerekcipő megérkeztekor, mi felvesszük Önnel a kapcsolatot, és e-mailben kap egy jegyzőkönyvet mely tartalmazza az Ön adatait, a vásárlás adatait, a cipő típusát, a hiba jellegét, a szavatosság rendezésének módját, és a cipő, vagy a vételár visszaszolgáltatásának várható idejét. A nem egyértelműen eldönthető, vagy vitás esetekben, illetve amikor szándékos rongálás gyanúja merül fel, a kérdéses termék - a hatályos jogszabályoknak megfelelően - független laboratóriumi vizsgálatra kerül, ahol szakvéleményt készítenek róla. A további ügyintézést a szakvélemény megállapításai határozzák meg.

A gyerekcipőket ha a hiba jellege engedi, elsősorban javíttatjuk. Ha a kijavítás nem lehetséges, cseréljük a cipőt. Ha a csere nem lehetséges, a vásárló árleszállítást kérhet, vagy visszakapja a vételárat.

Előzetes megbeszélésünk alapján Ön is megjavíttathatja a cipőt az Ön által választott cipésznél. Ebben az esetben a javítási költségről szóló számlát a Szigeti Tamás E.V. nevére kell kiállíttatni: Szigeti Tamás E.V. 2641, Berkenye, Zrínyi utca 14.), majd azt megküldeni nekünk.  A javítás költsége nem lehet aránytalanul nagyobb, mint  a hiba jellegéből adódó elvárható javítási költség.

Fizetési lehetőségek: Hogyan tudom kifizetni a megrendelt cipőt?

Áruházunkban lehetőség van választani:  banki átutalás, bankkátyás fizetés, személyes és utánvéttel történő fizetés között, az alábbiak szerint:

Megrendeléskor történő fizetés:

 • Banki átutalást teljesíthet saját netbankján keresztül (vagy személyesen valamelyik bankfiókban).

Áru átvételekor:

 • Utánvétel esetén a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a küldemény kézbesítőjének.Az utánvét költsége minden esetben +500 Ft
 • A Szupi gyerekcipő boltban, 2651 Rétság, Rákóczi út 37. : személyes átvétel esetén készpénzzel tud fizetni, szállítási költség pedig nincs.

Mindig a rendelés Összesen bruttó :sorában szereplő összeget kell Önnek kiegyenlítenie, és kérjük átutalásnál hivatkozzon a rendelés számára.

Kiszállítás: Hogyan, mikor, mennyiért?

A küldemények kézbesítése, szállítása, MPL futárszolgálattal,  előreláthatólag 1- 2 munkanapon belül történik. Amikor a csomagot elkészítettük, és  feladtuk, e-mailt küldünk a csomag várható érkezésének napjáról.

Szállítási módok:

 1. Személyes átvétel 2651 Rétság, Rákóczi út 37. szám alatt a Szupi gyerekcipő boltban .Telefonon vagy e-mailben egyeztetünk Önnel az átvétel idejéről, készpénzzel, bankkártyával tud fizetni, és szállítási költség nincs.
 2. MPL futárszolgálat házhoz, csomagautomatába, csomagpontra vagy postánmaradó kézbesítés . E-mailben értesítjük a csomag feladásáról, mely e-mail tartalmazza a csomag regisztrációs számát is, így Ön nyomon követheti hol tart a kézbesítés menete. ​​MPL csomag esetén  2 kézbesítési kísérlet van. E-mail értesítést kap a feladás napján, hogy csomagja a következő munkanap kiszállításra kerül. Ebben a levélben megtalálható a csomagszám, és az esetleges utánvét összege. A kiszállítás reggelén e-mail értesítést kap  3 órás időablakkal a várható kézbesítési időről, és a futár telefonszámát.

Kiszállítási idő:

 1. Minden fizetési mód esetén,  a fizetendő összeg számlánkon történő jóváírásától számított 1-2 munkanap. Amennyiben a jóváírás/visszaigazolás megtörténik 11.00 óráig, a csomag aznap feladásra kerül, 11.00 óra utáni jóváírás esetén, előre láthatólag már csak a következő munkanap kerül a csomag feladásra. Feladás másnapján a csomagot az MPL házhoz, csomagautomatába vagy csomagpontra kézbesíti.

Szállítási díjak belföldre:

30.000 Ft feletti megrendelés esetén:

 • előre utalással és bankkártyás fizetéssel a kiszállítás INGYENES
 • utánvéttel 500 Ft

Előre utalással és bankkártyás fizetéssel:

 • MPL házhozszállítás: 1890 Ft
 • MPL csomagpont és postánmaradó: 1690 Ft
 • MPL csomagautomata: 1295 Ft

Utánvéttel:

 • Minden rendelésre + 500 Ft

 Csomagcsere MPL futárszolgálattal

 • Cégünk kiküldi a futárt a csere cipővel, és a futár átveszi öntől a becsomagolt ,cserélni kívánt cipőt. 
 • A cserecsomag szállítási díja, melyet bankszámlánkra kell utalni: 3000 Ft
 • Cserecsomag szolgáltatásunk csak belföldre kérhető!

A fenti árak kizárólag Magyarország területén belüli szállítás esetén érvényesek.

A szállítástól elállás: A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítás előtt a vásárlástól elállni. Ezt jelezheti felénk a   info@gyerekcipoabc.hu   e-mail címen. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselési kötelezettség nem terheli.