A gyerekcipoabc.hu cookie-kat használ a kellemesebb felhasználói élmény érdekében. A Hozzájárulás megadásával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletes leírást az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
Termékek Menü

Gyakori kérdések

Hogyan válasszak gyerekcipő méretet?

belső talphossz,  az álló gyermek talplenyomatának hossza.

Hogyan kapja meg ezt a méretet?

Állítsa gyermekét mezítláb egy papírlapra, és rajzolja körül a lábat a talp és a papír érintkezési vonala mentén, majd a rajzon mérje meg a leghosszabb távolságot (a sarok és a nagy lábujj között). Ez lesz a belső talphossz.

Ideális esetben a cipő 0,5-0,7 cm-el hosszabb mint a gyermek lába. Az erősebb lábú gyerekek esetében érdemes kicsit többet rászámolni, nekik max. 1 cm hely szükséges.

 A gyerekcipoabc.hu oldalon  minden gyerekcipő leírásában megtalálja a cipő méretek mellett, az általunk lemért belső talphossz méretet is .

Mit jelent a cseregarancia? Ha nem megfelelő a gyerekcipő van lehetőség cserére?

A gyerekcipoabc.hu 14 napig kényelmes és kedvező lehetőséget biztosít a cserére! 


A kézhez kapott termék mérete, fazonja, vagy színe nem megfelelő? Szeretné kicserélni a cipőt kisebbre, nagyobbra, vagy másra? Nyugodtan keressen bennünket, találunk megoldást.


Mit kell tennie?

 • Felveszi velünk a kapcsolatot e-mailen keresztül: info@gyerekcipoabc.hu, vagy telefonon:70/9302274-es számon,és jelzi csere szándékát. Ekkor egyeztetünk Önnel , hogy mi lenne a megfelelő csere termék az Ön számára, és az elérhető e.
 • Ha tudjuk teljesíteni a csere iránti igényét, akkor Önnek nincs más dolga, mint kényelmesen, előre egyeztetett időpontban várni az általunk kiküldött futárt , átadni neki a cipőt, és átvenni a csere cipőt. Nem kell bajlódnia a címzéssel sem, a futár felragasztja a címiratot. A csere kedvezményes költségét 1190 Ft-ot, a futárnak kell kifizetni.
 • A cipőnek eredeti, sértetlen állapotban kell lennie, és a dobozt be kell csomagolni, mert a futár csak így veszi át öntől.
 • Amennyiben a cseréből kifolyólag eltérés mutatkozik az árban, azt korrigáljuk. A többlet költséget a csomag szállítási költségével együtt a futárnak kell megfizetni. Amennyiben visszatérítendő összeg keletkezik, az Ön által megadott bankszámla számra történik a különbözet visszautalása.

A csere cipő kedvezményes kiszállítása ugyan azon rendelés esetében csak egyszer vehető igénybe, és csak belföldi címre kérhető! 

Mit tehetek, ha nem megfelelő a gyerekcipő és nem szeretném megtartani?

Önt a 45/2014.(II.26.) Korm. rendelet a távollévők között kötött szerződésekről szóló rendelet értelmében 14 napos elállási jog illeti meg.

Ha a kézhez kapott gyerekcipő felpróbálásakor kiderül, hogy nem jó a méret, vagy csak nem tetszik  a cipő, vagy bármilyen más ok alapján Ön úgy dönt, hogy eláll a vételtől, azt 14 napon belül indoklás nélkül megteheti.

Teendők az elállási jog gyakorlásakor:

 • Felveszi velünk a kapcsolatot e-mailen keresztül: info@gyerekcipoabc.hu, vagy telefonon:70/9302274-es számon,és jelzi visszaküldési szándékát. Ekkor egyeztetünk Önnel minden szükséges kérdésben.

 • Visszaküldi a cipőt címünkre, a Paplemacs Kft. 4243 Téglás, Gyár utca 25. számra, és e-mailben megküldi a bankszámlaszámot, ahova a pénz visszautalását szeretné kérni.

 • Vagy kéri a GLS visszáru szolgáltatásunkat, amikor is mi küldünk futárt a csomagért. A GLS visszáru szolgáltatás kedvezményes költsége 1290 Ft, melyet a visszautalandó összegből vonunk le.

 • Amikor kézhez vesszük a csomagot, és azt rendben találtuk, az előzetesen egyeztetett bankszámlára visszautaljuk a megrendelésben szereplő cipő, és az eredeti szállítási költség árát . Ha Önnek kedvezményesen szállítási költség nélkül juttattuk el csomagját, akkor természetesen csak a vételárat utaljuk vissza. Amennyiben Ön utánvéttel kérte a kiszállítást, csak a szállítási költség kerül visszautalásra, az utánvét díja nem, mivel az a legkevésbé költséges szállítási módtól eltérő többletköltség, amit Ön választott, és a vállalkozásra nem terhelhető.

Van e garancia a gyerekcipőre?

A gyerekcipoabc.hu kipróbált, megbízható márkák minőségi termékeit forgalmazza.Előfordulhat azonban , hogy a termék rendeltetésszerű használat esetén is meghibásodik.

A termékre 2 év szavatosság vonatkozik,mely két részre tagozódik.

A termék kézhezvételének napjától számítva , az első 6 hónapban NEM ÖNNEK kell bizonyítania a hibás teljesítést. Vitás esetben a bizonyítás a forgalmazót terheli.

A 6. hónap után, a hatályos jogszabályok értelmében a bizonyítás Önt terheli. Ön az esetleges reklamációval a fogyasztóvédelmi szervekhez fordulhat, és a jogos reklamációról szóló jegyzőkönyvvel érvényesítheti szavatossági jogát. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a   19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet ben foglaltak az irányadóak.

Az első 6 hónapban igénye érvényesítésekor az Ön teendője:

Felveszi velünk a kapcsolatot e-mailen keresztül: info@gyerekcipoabc.hu, vagy telefonon:70/9302274-es számon,és jelzi a hibát, valamint a visszaküldési szándékát. Ekkor egyeztetünk Önnel minden szükséges kérdésben. A gyerekcipőt visszaküldi címünkre:Paplemacs Kft. 4243 Téglás, Gyár utca 25.

Jogos igény esetén a Paplemacs Kft-hez való eljuttatása a cipőnek a vállalkozás költsége. A cipő visszajuttatásának postaköltsége szintén a Paplemacs Kft.-t terheli.

A gyerekcipő megérkeztekor, mi felvesszük Önnel a kapcsolatot, és e-mailben kap egy jegyzőkönyvet mely tartalmazza az Ön adatait, a vásárlás adatait, a cipő típusát, a hiba jellegét, a szavatosság rendezésének módját, és a cipő, vagy a vételár visszaszolgáltatásának várható idejét. A nem egyértelműen eldönthető, vagy vitás esetekben, illetve amikor szándékos rongálás gyanúja merül fel, a kérdéses termék - a hatályos jogszabályoknak megfelelően - független laboratóriumi vizsgálatra kerül, ahol szakvéleményt készítenek róla. A további ügyintézést a szakvélemény megállapításai határozzák meg.

A gyerekcipőket ha a hiba jellege engedi, elsősorban javíttatjuk. Ha a kijavítás nem lehetséges, cseréljük a cipőt. Ha a csere nem lehetséges, a vásárló árleszállítást kérhet, vagy visszakapja a vételárat.

Előzetes megbeszélésünk alapján Ön is megjavíttathatja a cipőt az Ön által választott cipésznél. Ebben az esetben a javítási költségről szóló számlát a Paplemacs Kft nevére kell kiállíttatni: Paplemacs Kft. 4243 Téglás, Gyár utca 25.), majd azt megküldeni nekünk.  A javítás költsége nem lehet aránytalanul nagyobb, mint  a hiba jellegéből adódó elvárható javítási költség.

 

Fizetési lehetőségek: Hogyan tudom kifizetni a megrendelt cipőt?

Áruházunkban lehetőség van választani:  banki átutalás,bankkártyás fizetés,személyes és utánvéttel történő fizetés között, az alábbiak szerint:

Megrendeléskor történő fizetés:

 • Bankkártyás fizetés a SimplePay rendszerén keresztül. A bankkártyás fizetés az OTP minősített online fizetési felületén történik.
 • Banki átutalást teljesíthet saját netbankján keresztül (vagy személyesen valamelyik bankfiókban).

Áru átvételekor:

 • Utánvétel esetén a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a küldemény kézbesítőjének.Az utánvét költsége minden esetben 350 Ft
 • Tégláson, és Debrecenben személyes átvétel esetén készpénzzel tud fizetni, szállítási költség pedig nincs.

Mindig a rendelés Összesen bruttó :sorában szereplő összeget kell Önnek kiegyenlítenie, és kérjük átutalásnál hivatkozzon a rendelés számára.

Kiszállítás: Hogyan, mikor, mennyiért?

A küldemények kézbesítése, szállítása, MPL/GLS futárszolgálattal,  előreláthatólag 1- 2 munkanapon belül történik. Amikor a csomagot elkészítettük, és  feladtuk, e-mailt küldünk a csomag várható érkezésének napjáról.

Szállítási módok:

 1. Személyes átvétel Téglás, Gyár utca 25. szám alatt, vagy Debrecen, Galamb u.6. szám alatt .Telefonon vagy e-mailben egyeztetünk Önnel az átvétel idejéről, készpénzzel tud fizetni, és szállítási költség nincs.
 2. GLS csomagpont:Csomagját 1-2 munkanapon belül személyigazolványa felmutatásával átveheti, több mint 500 átvevőhelyen. SMS értesítést kap, utánvéttel is fizethet, 5 napos átvételi határidő áll rendelkezésre.
 3. GLS futárszolgálat házhoz kézbesítés . E-mailben értesítjük a csomag feladásáról, mely e-mail tartalmazza a csomag regisztrációs számát is, így Ön nyomon követheti hol tart a kézbesítés menete. ​​GLS csomag esetén  3 kézbesítési kísérlet van. E-mail értesítést kap a feladás napján, hogy csomagja a következő munkanap kiszállításra kerül. Ebben a levélben megtalálható a csomagszám, és az esetleges utánvét összege. A kiszállítás reggelén e-mail értesítést kap  3 órás időablakkal a várható kézbesítési időről, és a futár telefonszámát.
 4. MPL Postán maradó csomag. E-mailben értesítjük a csomag feladásáról, mely e-mail tartalmazza a csomag regisztrációs számát is, így Ön nyomon követheti csomagja útját. Az Ön csomagja az Ön által kiválasztott postán2 munkanap múlva vehető át személyesen, a postahivatal nyitvatartási idejében . Az átvételre 5 munkanap áll rendelkezésére.

Kiszállítási idő:

 1. Banki előre utalás esetén,  a fizetendő összeg számlánkon történő jóváírásától számított 1-3 munkanap. Amennyiben a jóváírás/visszaigazolás megtörténik 12.00 óráig, a csomag aznap feladásra kerül, 12.00 óra utáni jóváírás esetén, előre láthatólag már csak másnap kerül a csomag feladásra. Feladás másnapján a csomagot a GLS házhoz, vagy csomagpontra kézbesíti, vagy a postán maradó csomagok esetében 2 munkanap alatt átvehetővé válik.
 2. Bankkártyás fizetés esetén ( 1-3 munkanap), a rendszer automatikusan azonnal megküldi számunkra a befizetés sikerességéről a jelentést. Nyugtázott sikeres fizetés esetén 12.00-ig a csomag aznap feladásra kerül. 12.00 óra után elképzelhető, hogy csak másnap kerül átadásra a kiszállítást végző futárszolgálatnak. ​​- GLS házhoz, GLS csomagpont: 1 munkanap - ​Postán maradó: 2 munkanap
 3. Utánvétel esetén 1-3 munkanap, ha a rendelés 12.00 óra előtt érkezett, másnap a GLS munkatársai házhoz szállítják, vagy a csomagpontban átvehetővé válik az Ön csomagja, postán maradó küldemény esetén 2 munkanap alatt átvehetővé válik a postán. 12.00 óra után érkező rendeléseket előfordulhat, hogy már csak másnap adjuk át szállításra .
 4. Személyes átvétel esetén telefonon vagy e-mailben egyeztetett időpontban.​

Szállítási díjak belföldre:

Előre utalással és bankkártyás fizetéssel:

 • GLS házhozszállítás, MPL postán maradó990 Ft
 • GLS csomagpont: 895 Ft

Utánvéttel:

 • GLS házhoz kézbesítés, MPL postán maradó: 990 Ft + utánvételi díj 350 Ft = 1340 Ft
 • GLS csomagponton 895 Ft + utánvételi díj 350 Ft = 1245 Ft

20.000 Ft feletti megrendelés esetén:

 • előre utalással és bankkártyás fizetéssel a kiszállítás INGYENES
 • utánvéttel 350 Ft

 Csomagcsere GLS futárszolgálattal

 • Cégünk kiküldi a futárt a csere cipővel, és a futár átveszi öntől a becsomagolt ,cserélni kívánt cipőt. 
 • A cserecsomag kedvezményes ára, melyet a futárnak kell kifizetni: 1190 Ft
 • A kedvezményes árú cserecsomag szolgáltatás egy vásárlásnál csak egyszer vehető igénybe.
 • Cserecsomag szolgáltatásunk csak belföldre kérhető!

Elállás GLS futárszolgálattal

 • Az Eladó (Paplemacs Kft.) lehetőséget biztosít a GLS visszáru szolgáltatás igénybevételére.
 • Az Eladó kiküldi a GLS futárt a csomagért , a fogyasztóval egyeztetett időpontban, és címre.
 • A fogyasztó átadja a futárnak a csomagot, melyet a futárszolgálat az Eladónak kézbesít.
 • A visszáru szolgáltatás költségét, 1290 Ft-ot a fogyasztónak visszajáró összegből vonjuk le.

A fenti árak kizárólag Magyarország területén belüli szállítás esetén érvényesek.

A szállítástól elállás: A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítás előtt a vásárlástól elállni. Ezt jelezheti felénk a   info@gyerekcipoabc.hu   e-mail címen. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselési kötelezettség nem terheli.

 

Egészségpénztári adatokat hol tudom megadni supinált cipő vásárlásakor?

Szamos supinált cipő, Maus és Salus supinált cipők, szandálok , egészségpénztárra elszámolhatók.

Az elszámolás számla alapján történik ön és az Egészségpénztára között.

A szükséges adatok:  Egészségpénztár neve, címe, és a tagi azonosításra használt vagy szám, vagy tag neve(amit az ön egészségpénztára kér).

Hogyan tudja megadni számlázáshoz az adatokat?

Lépésenként sorba megmutatjuk önnek:

A kosárba helyezett terméknél nyomja meg a pénztárhoz megyek gombot.

Ha regisztrált vásárlónk, jelentkezzen be, ha még nem regisztrált de szeretne, regisztráljon (  hűségpontok  miatt érdemes!), vagy vásárolhat regisztráció nélkül is. Az adatai megadásánál vegye ki a pipát a számlázási cím megegyezik a szállítási  címmel rublikából.

Ekkor megjelenik a számlázási cím, és a szállítási cím beviteli mezője is: 

  Ha túljutott ezeken a lépéseken, és eddig megfeledkezett az adatok megadásáról, nincs miért aggódni, mert azt az utolsó oldalon, a rendelés összesítésekor a megjegyzés mezőben még pótolhatja. Egy pipa a vásárlási feltételek elfogadása mezőbe, egy Megrendelés gombra kattintás, és már kész is van. Minden szükséges adat eljutott hozzánk.

 

Gyerekcipő kereső
Méret
Puhatalpú cipő méret
Supinált talpbetét méret
Camminare, Demar gumicsizma méret
Nem/ Fiú-Lány-Unisex
Gyártó
Szezon
Típus
Vélemények
Bankkártyás fizetés:
Lájkold!
Összehasonlítom: