A gyerekcipoabc.hu cookie-kat használ a kellemesebb felhasználói élmény érdekében. A Hozzájárulás megadásával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletes leírást az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
Termékek Menü

Csere lehetőség

Szeretné a kézhez kapott termék cseréjét kérni?

Csere lehetőséget biztosítunk!

A gyerekcipoabc.hu 14 napig kényelmes, és kedvező lehetőséget biztosít a cserére!


  • A kézhez kapott termék mérete, fazonja, vagy színe nem megfelelő?
  • Szeretné kicserélni a cipőt kisebbre, nagyobbra, vagy másra?
  • Nyugodtan keressen bennünket, találunk megoldást.

Mit kell tennie?

  • Felveszi velünk a kapcsolatot e-mailen keresztül: info@gyerekcipoabc.hu, vagy telefonon:70/9302274-es számon,és jelzi csere szándékát. Ekkor egyeztetünk Önnel , hogy mi lenne a megfelelő csere termék az Ön számára, és az elérhető e.
  • Ha tudjuk teljesíteni a csere iránti igényét, akkor Önnek nincs más dolga, mint kényelmesen, előre egyeztetett időpontban várni az általunk kiküldött futárt , átadni neki a cipőt, és átvenni a csere cipőt.  A csere kedvezményes költségét 1190 Ft-ot, a futárnak kell kifizetni.
  • A cipőnek eredeti, sértetlen állapotban kell lennie, és a dobozt be kell csomagolni, mert a futár csak így veszi át öntől.
  • Amennyiben a cseréből kifolyólag eltérés mutatkozik az árban, azt korrigáljuk. A többlet költséget a csomag szállítási költségével együtt a futárnak kell megfizetni. Amennyiben visszatérítendő összeg keletkezik, az Ön által megadott bankszámla számra történik a különbözet visszautalása.

A csere cipő kedvezményes kiszállítása ugyan azon rendelés esetében csak egyszer vehető igénybe, és csak belföldi címre kérhető!

Gyerekcipő kereső
Méret
Puhatalpú cipő méret
Supinált talpbetét méret
Camminare, Demar gumicsizma méret
Nem/ Fiú-Lány-Unisex
Gyártó
Szezon
Típus
Vélemények
Bankkártyás fizetés:
Lájkold!
Összehasonlítom: