A gyerekcipoabc.hu cookie-kat használ a kellemesebb felhasználói élmény érdekében. A Hozzájárulás megadásával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletes leírást az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
Kategóriák

Üzletünk

Rétság központjában található 50 nm-es üzletünk és raktárunk, a Szupi Gyerekcipő, ahol kényelmes körülmények között, több ezer pár gyerekcipő közül válogathatsz akár személyesen is. Családi vállalkozásunk 2021 február óta folyamatosan bővülő kínálattal, udvarias, türelmes kiszolgálással várja szeretettel Rétság, valamint a környező városok, mint Vác, Dunakeszi, Göd, Balassagyarmat  apró lurkóit és a nagyobb gyermekeit is. Abban biztosak vagyunk, hogy a raktárunkból előkerül olyan darab, mely elnyeri a gyermek és a szülők tetszését is. Küldetésünk, hogy minden gyermek lábán megfelelő lábbeli legyen!

GyerekcipőABC Szupi gyerekcipő Rétság

Üzletünk címe: 2651 Rétság, Rákóczi út 37/B

Nyitva: 

Hétfő: Zárva

Kedd - Péntek: 10:00 - 17:30

Szombat: 9:00 - 12:00

Vasárnap: Zárva

Megközelíthetőség: 

Vác felől az E77/M2-es jelzésű főúton Hont felé kanyarodva. A rétsági boltunk Váctól 24 km távolságra található, forgalomtól függően 15-20 pernyi autóútra.

Kövess minket Facebook oldalunkon és csatlakozz a zárt Facebook csoportunkba, ahol folyamatosan böngészheted legújabb gyerekcipő modelljeinket!