A gyerekcipoabc.hu cookie-kat használ a kellemesebb felhasználói élmény érdekében. A Hozzájárulás megadásával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletes leírást az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
Kategóriák

Teva gyerek szandál

Teva gyerek szandálok a sportos életvitelhez. Kirándulás, nyaralás alkalmával kényelmes nyári viselet a nehezebb terepen is.
Rendezés:

Teva sportos gyerek szandál

9.990 Ft
Várható szállítási: 2024. június 21.
Raktáron
Gyártó: Teva

Pink Teva sportos kislány szandál

9.990 Ft
Várható szállítási: 2024. június 21.
Raktáron
Gyártó: Teva

1984-ben kezdődött a Teva szandálok története.

A Grand Canyon folyami túra vezetője belebotlott az igazságba. Az igazságba, amely megváltoztatta a lábbelik világát.

Minden emberben ott van a kalandos szellem, amely várja, hogy megérintsék. Rájött, hogy az egyetlen dolog, ami visszatart bárkit is ettől az életstílustól amit szeret, egy egyszerű felhívás, egy csábítás. Kell valami a megnyugtatásukra, ami bizalmat, biztonságot ad nekik, hogy bele merjenek ugrani a kalandba.

Így megalkotta az eredeti Teva szandált, amely csak egy tépőzáras pántból, és egy Flip-Flop talpból állt.

A Teva szandál az az életérzés, amely elkísér bárhová mész, bármit csinálsz. Az a szandál,amelybe csak beleugrik, majd ledobja az ember, csak bekapcsolja a pántot és megy.

A Teva szandál ikonikussá nőtte ki magát, és a világ minden táján elfogadták a felhívást a kalandra. Ez a szandál a tömegekhez szól. Legyen szó hegyi, vadvízi, vagy fesztivál kalandról, a Teva szandálok mindenhol jól teljesítenek. A különböző modellek a várostól a terepig kiszolgálják a kalandvágyó embereket.

Mert csak a megélt pillanatok kerülhetnek be a legszebb emlékeink közé.