A gyerekcipoabc.hu cookie-kat használ a kellemesebb felhasználói élmény érdekében. A Hozzájárulás megadásával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletes leírást az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
Termékek Menü

Szamos téli gyerekcipő

Szamos téli gyerekcipő

 

 

Önfeledt, örömteli játék a hóban, minden örökmozgó gyerek vágya. De hogyan lehet ezt száraz lábbal, megfázás nélkül véghezvinni? Szamos téli  gyerek cipő, TopDryTex köztes béléssel a vízállóságért.

 

 

 

Ki ne ismerné az átnedvesedett téli gyerek bakancs vagy csizma esetét.

Mindenki vásárolt már olyan téli gyerek cipőt, amely nem teljesítette az elvárásait. Beázott, átnedvesedett, megfázott benne a gyermeke lába, sok bosszúságot okozva ezzel.

Szerencsére a Szamos gyerek cipő gyártó műhelyében készülnek a szülők, és gyermekeik számára minden igényt kielégítő téli gyerek bakancsok, téli gyerek csizmák.

Ezeknek egy nagyon fontos tulajdonságuk van, mégpedig a TopDryTex technológia.

A téli gyerekcipő kap egy köztes bélést, ami a külső minőségi bőr és a belső bunda vagy Thermo polár bélés közé kerül. Ez a köztes bélés mikro cellái segítségével képes arra, hogy a láb páráját kifelé engedje távozni, de a kívülről támadó nedvességet nem engedi át az anyagon. A gyermek lába megfelelő klímában lehet a kinti hidegben, és nem mellesleg szárazon.A gyermek lábak izzadékonysága nagyobb, mint a felnőtteké, ezért is fontos a jól szellőző lábbeli. A gyermeklábak egészsége érdekében fontos, hogy a levetett téli gyerekcipőket is hagyjuk szellőzni, száradni. Az átnedvesedett külső bőr rétegnek kell a száradás, és a megfelelő kezelés, hogy tartósságát megőrizzük/ növeljük. Ajánlott 2 hetente színtelen ápolóval, vagy színélénkítő hatású ápoló szerrel kezelni. Bőr típustól függ, milyen kezelés javasolt a cipőnek. A különböző bőrök ápolásáról olvashat a következő cikkünkben: Hogyan ápoljuk, tisztítsuk a bőr gyerekcipőket?

Szamos téli gyerekcipő a minden igényt kielégítő téli gyerek lábbeli.

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekesség
Gyerekcipő kereső
Nem/ Fiú-Lány-Unisex
Méret
Szezon
Gyártó
Típus
Akciós
Puhatalpú cipő méret
Bankkártyás fizetés:
Vélemények
Lájkold!
Kiemelt gyerekcipők