A gyerekcipoabc.hu cookie-kat használ a kellemesebb felhasználói élmény érdekében. A Hozzájárulás megadásával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletes leírást az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
Kategóriák
Gyerekcipő címkék:
Fiú Fiú szandál Szamos Szandál
Csattos - tépőzáras fiú szandál - Szamos - 23-as méret
14.990 Ft

Csattos - tépőzáras fiú szandál - Szamos - 23-as méret

Méret
23
14.990 Ft

Szamos két csattos egy tépőzáras bokafogó kisfiú bőr szandál barna-szürke színben, traktor díszítéssel az oldalán 23-as méretben, 15 cm belső talphosszal

Várható szállítási dátum: 2024. július 30.
Elérhetőség: Raktáron
Legkedvezőbb szállítási díj: 1.295 Ft
Cikkszám: 4330-10483-23
Gyártó: Szamos

Termék leírása

Készülj fel egy izgalmas kalandra a Szamos fiú tépőzáras szandáljával, melyet egyedi traktoros díszítés tesz még különlegesebbé! Az egyesített kényelem, stílus és praktikus kialakítás révén ez a szandál ideális választás minden fiú számára, aki aktív életet él és szereti a divatban is kifejezni magát.

Kiemelkedő tulajdonságok:

Traktor díszítés: Az oldalsó részen található egyedi traktor díszítés kihangsúlyozza a szandál vagány megjelenését, emelve a gyermek egyedi stílusát.

Csattos és tépőzáras rögzítés: Az állítható csattos rendszert egyszer kell a lábhoz igazítani, ezután a szandál könnyen és gyorsan fel- és levihető, miközben biztosítja az egyéni illeszkedést.

Kényelmes talpbetét: A kényelmi szempontokra odafigyelve a szandál anatómiailag kialakított talpbetéttel rendelkezik, ami kényelmes viseletet biztosít egész napra.

Szellőző anyagok: A lábak számára kényelmet nyújtó szellőző anyagok segítik a levegő áramlását, minimalizálva ezzel az izzadást és kellemetlen szagokat.

Rugalmas talp: A rugalmas talp hozzájárul a természetes lábmozgáshoz, így ideális választás játszásra és aktív tevékenységekre.

Strapabíró kivitelezés: A Szamos minőségi anyagokat alkalmaz a szandál készítése során, biztosítva a tartósságot és a megbízhatóságot.

Univerzális használat: A szandál tökéletes választás mindennapi viseletre, ovis - sulis benti szandinak, kempingezéshez, vagy akár családi kirándulásokhoz is.

Miért éri meg ezt a Szamos fiú szandált választani?

- Valódi bőrből készült, minőségi Magyar termék!

- Két csatos egy tépőzáras modell, oviban, iskolában a gyerekek egyedül is könnyedén és gyorsan felveszik.

- Ortopéd orvosok által kifejlesztett, hátul megerősített kéreggel rendelkezik, mely elősegíti a láb egészséges felylődését és megakadályozza a láb deformációjának kialakulását.

- A lábbal érintkező belső talpbetét marha bőrből készült, mely felszívja a láb nedvességét, ezért mezitláb is  nyugodt szívvel használható!

- Felsőrésze gyárilag impregnált természetes bőr, mely ellenáll a foltoknak és nedvességnek.

- Talpa kaucsuk gumiból készült mely nagyon rugalmas és nem csúszik.

- Gyors szállítással, minden termékünk raktáron van.

- Személyes átvételi lehetőség a rétsági Szupi Gyerekcipő üzletünkben.

Mit érdemes tudni a Szamos gyerekcipőkről?

Szamos Kft. az ország legkeletibb városában, Csengerben található. 1990-ben alakultunk, dolgozói létszámunk meghaladja a 370 főt, a térség legnagyobb foglalkoztatója vagyunk. Gyártásunk bérmunkából és saját márkás gyerekcipőink gyártásából áll. Bérmunka keretében többségében német és osztrák vállalatoknak dolgoz(t)unk a megalakulástól kezdve, mint pl. a Josef Seibel G.m.b.H. , Lugina G.M.B.h, Waldviertler G.m.b.H. . A Kft. éves termelése 500 000 pár cipő.

Szamos Kft. 2007-ben kezdte el saját tervezésű és fejlesztésű magyar márka bevezetését és értékesítését „Szamos Kölyök” néven. Széles választékot biztosítunk 17-től a 40-es méretig. Elsősorban a természetes anyagok használatával, és a magas minőségi követelmények teljesítésével igyekszünk a gyermekek számára egészséges lábbelit biztosítani. A gyerekcipők a legjobb anyagokból, valódi bőrből, szigorú minőségi előírásoknak megfelelően és magas színvonalú technológiával készülnek.

2008-ban a klasszikus formatalpas cipő mellett egy olyan lábbeli gyártását is elindítottuk, amely jobban hozzájárul az egészséges gyermekláb fejlődéséhez, illetve a gyermekláb egészségének megőrzéséhez. Ez az ún. supinált vagy kifelé döntött talpú cipő. Jelenleg a Szamos Kft. gyermekcipő gyártásának jelentős részét képezik a supinált kialakítású termékek. Supinált termékünk „Orvostechnikai eszközként” regisztrált, és egészségpénztárra elszámolható.

A gyermekcipők 100%-ban valódi bőrből készülnek. Széles termékpalettával rendelkezünk: papucs, szandál, szandálcipő, felvezetőpántos cipő, balerina, félcipő, Tex-es vízálló bakancs, bőrbéléses bakancs, csizma. A fiú és lány formatalpas cipőket 17-es mérettől egészen a 40-es méretig, míg a supinált cipőket 18-as mérettől 35-ös méretig gyártunk. A színvilág, díszítettség, kiegészítők tekintetében igazodunk a különböző divat és a korosztályok igényeihez. Számos modellt orrvédővel láttunk el, mely ellenállóbbá teszi a lábbelit a külső hatásokkal szemben.

Szamos Kft. a gyerekcipő értékesítést kizárólag kiskereskedelmi rendszerben végzi. Egyéni vásárlók a gyerekcipőt a megrendelő és megvásárló kiskereskedelmi partnertől tudják beszerezni.

Gyerekcipő tulajdonságai

szandál típus Hagyományos szandál
Gyártó Szamos
Szezon Nyár
Típus Szandál
Nem/ fiú-lány-unisex Fiú
Akciós Nem
Származási hely Magyarország
Anyaga Bőr
Méret 23
Belső talphossz 15 cm
Talp kialakítása Hagyományos formatalpas

Hogyan válasszak gyerekcipő méretet?

 talphossz,  az álló gyermek talplenyomatának hossza.

Hogyan kapja meg ezt a méretet?

Állítsa gyermekét mezítláb egy papírlapra, és rajzolja körül a lábat a talp és a papír érintkezési vonala mentén, majd a rajzon mérje meg a leghosszabb távolságot (a sarok és a nagy lábujj között). Ez lesz a talphossz.

Ajánlott, hogy a cipő belső talphossza 5-7mm-el, a szandálé pedig 8-10 mm-el legyen  hosszabb mint a gyermek talphossza!

Az erősebb lábú gyermekek esetében, cipőnél ajánlot 8-10 mm-el nagyobbat választani!

A gyerekcipoabc.hu oldalon  minden gyerekcipő leírásában megtalálja a cipő méretek mellett, az általunk lemért belső talphossz méretet is.

Vélemények

Erről a gyerekcipőről még nem érkezett vélemény.