A gyerekcipoabc.hu cookie-kat használ a kellemesebb felhasználói élmény érdekében. A Hozzájárulás megadásával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletes leírást az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
Kategóriák

​D.D. Step gyerekcipő a puha kényelem

​D.D. Step gyerekcipő a puha kényelem

 

A D.D.Step nem Magyarországon készülő, de magyarországi forgalmazó által forgalmazott cipőmárka, mely igen kedvelt a kisgyermekes szülők körében. A lábbelik a legújabb technológiákkal készülnek,  és a legfontosabb, hogy kiváló minőségben kerülnek a vásárlókhoz. A D.D. Step gyerekcipők az Európai Unió számos országában elérhetőek, s évről évre növekszik az eladott lábbelik száma. 

 

 

Hasonlóan más gyerekcipő gyártó cégekhez, a D.D.Step is komoly hangsúlyt fektet arra, hogy az általuk gyártott cipők egészségesek legyenek a gyermeklábak szempontjából.

Csak kiváló minőségű alapanyagból készítenek lábravalót, így elsősorban bőrcipőket gyártanak. Figyelnek arra, hogy a cipők divatosak legyenek, de sokkal fontosabb, hogy anatómiailag megfelelőek legyenek, jó tartást és kényelmes viseletet biztosítsanak a gyermeknek. A D.D. Step fokozottan ügyel arra, hogy a cipőnek a talpa masszív és ellenálló, ezáltal hosszú életű legyen, ugyanakkor puha és rugalmas.

Ennek érdekében a cipők talpát nagy tisztaságú gumi felhasználásával készítik. A D.D. Step gyerekcipők lábujjvédő kialakítással, megerősített kéreggel készülnek, kiváló minőségű anyagokból. Nagy hangsúlyt fektetnek arra is, hogy a gyerek lábával érintkező felület is természetes anyagból készüljön, ezért a belső bélés és a betét borítása is bőrből készül, ami a megfelelő légáteresztést is biztosítja. A gyártóknak fontos az is, hogy a lábbelik ne legyenek semmiféle vegyi anyaggal kezelve, így minőségbiztosítási tanúsítványban igazolják, hogy nem használnak fel semmiféle kémiai szert a cipők gyártása, tárolása során. (Ez egyébként is EU-s elvárás a gyerekcipőkkel szemben.) A D.D. Step gyerekcipők kényelmet biztosítanak gyermekeink lábának!(

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekesség