A gyerekcipoabc.hu cookie-kat használ a kellemesebb felhasználói élmény érdekében. A Hozzájárulás megadásával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletes leírást az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
Kategóriák

DD Step téli cipő, DD Step téli bakancs, DD Step lány csizma, jöhet a hó!

Szigeti Tamás
DD Step téli cipő, DD Step téli bakancs, DD Step lány csizma, jöhet a hó!

DD Step téli cipő, DD Step téli bakancs, DD Step lány csizma. A téli gyermek öltözet kellékei.

Ha megvetted már, nyugodtan várhatod a havat!

 

 

Télen a DD Step téli cipő, DD Step téli bakancs, DD Step lány csizma kollekcióból nem nehéz kiválasztani a megfelelő gyerekcipőt.

Érdemes odafigyelni a leírásokban feltüntetett információkra, mert a DD Step téli gyerekcipők többféle változatban érhetők el.

  • A bőr téli cipők alap helyzetben mérsékelten vízállóak. Impregnálással tehetők vízlepergetővé, és ezáltal óvjuk a cipő eredeti színeit pl. a sózott latyak behatásaitól. 
  • A másik változat a vízlepergető bevonatos cipő, mely a vízállósága fokozottabb, mint a kezeletlen bőr DD Step téli cipőké, de ez sem vízálló!
  • A harmadik változat, a vízálló cipői a DD Stepnek, melyek nem csak hótaposók, hanem utcai bakancsok is lehetnek. Itt gyakori, hogy a bőr mellett orkán, vagy egyéb textil anyagot használnak a gyártás során, de mivel a bélés és a cipő felső része között helyezkedik el a speciális membrános anyag, a cipő nem tud beázni! Tehát ha textil anyag van a cipőben, és azt írjuk vízálló, akkor az bizony TEX-es, hidd el nyugodtan.
  • A DD Step lány csizmák is hasonlóan készülnek, de a cipzárnál bármelyik képes beereszteni a vizet. Ha hóban megy a gyermek, hógolyózik... stb. akkor nem ázik be, de ha pocsolyában támad kedve ácsorogni, a cipzárnál be fog folyni a víz.

Sportolásra javasolt a hótaposók, és a masszívabb bakancsok viselete. Az utcai cipők nem biztos, hogy hálásak lesznek a szánkózás közbeni lábbal fékezésért.

Mire ügyeljünk a DD Step téli cipő, bakancs és csizma ápolásánál?

  • A téli cipőknél fokozottan figyelni kell a használat utáni szárításra, szellőztetésre. Mindig hagyjuk megszáradni a bőr cipőt, de azt ne radiátorra tegyük, vagy hajszárítóval fújjuk, mert a bőr megkeményedik. Sugárzó hőhatástól távol, szoba hőmérsékleten szárítsuk.
  • Ha a talpbetét kivehető, azt is szellőztessük ki.
  • Az impregnáló szerek használatával a cipő vízlepergető lesz, és a színe is védelemben részesül.

A bőr gyerekcipők pontos ápolásáról egy másik cikkünkben olvashattok részletesen: Hogyan ápoljuk, tisztítsuk a bőr gyerekcipőket? címmel

Ha megfelelően odafigyelsz a cipő ápolására, sokáig örömödet leled a viselésében.

Tartalomhoz tartozó címkék: gyerekcipő vásárlás