A gyerekcipoabc.hu cookie-kat használ a kellemesebb felhasználói élmény érdekében. A Hozzájárulás megadásával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletes leírást az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
Kategóriák
Gyerekcipő címkék:
benti váltó cipő
D.D.Step puhatalpú bébi cipő - barna autós
4.990 Ft

D.D.Step puhatalpú bébi cipő - barna autós

Puhatalpú cipő méret
S/ 16-17
4.990 Ft
Újdonság! Puhatalpú babacipő a D.D.Steptől, barna autós.
Várható szállítási dátum: 2024. június 21.
Elérhetőség: Raktáron
Legkedvezőbb szállítási díj: 1.295 Ft
Cikkszám: K-1956-4A
Gyártó: DD Step

Termék leírása

Puhatalpú cipőben gyermeked a mezítláb járás minden előnyét kiélvezheti.Hogyan?

Ebben a cipőben járás közben erősödnek a talp, és láb izmai, fejlődik az egyensúly érzék, és a talp receptorain keresztül stimulálódnak az idegszálak.

  • A puha talpú babacipők bőrből készült  kis mamusz jellegű cipőcskék. 
  • Felső része  kiváló minőségű, puha, lélegző bőr. Jól szellőzik, higiénikus.
  • A talpon lévő D.D.Step felirat gumiból készült, így csúszásgátlóként, és ütéscsillapítóként funkcionál.
  • A kis baba cipő belsejében, elhelyzésre került plusz egy bőr talpbetét,puha szivacs réteggel, melyel védettebbé válik a kicsi lába a hideggel, és a járás során keletkezett negatív rezgésekkel szemben.
  • Sarok része végig gumirozott, így kényelmesen idomul minden lábformához, könnyen felhúzható, és megfelelő rögzítést biztosít.
  • Lábfeje és orra a megszokott D.D.Step gondoskodással odafigyelt a lábujjak kényelmére, és a kapaszkodó mozgás lehetőségét biztosítja a cipőben.

 

Gyerekcipő tulajdonságai

Gyártó D.D.Step
Szezon Átmeneti
Típus Puhatalpú cipő
Nem/ fiú-lány-unisex Fiú
Akciós Nem
A puhatalpú babacipő méretezése
S - 0-6 hónapos korig 16-17-es dupla méret:- 10,5 cm
M - 6-12 hónapos korig 18-19-es dupla méret:-12 cm
L- 12-18 hónapos korig 20-21-es dupla méret:13,5 cm

Miért jó a puhatalpú babacipő?

A puhatalpú babacipők a járni tanuló, és totyogó gyermekek lábára kifejlesztett cipellők. (kúszás, mászás idejére zoknicipőt javaslunk)

A mezítláb járás fontosságát minden anyuka ismeri, ebben a cipőben, puha anyagának köszönhetően, a mezítláb járás minden előnye élvezhető a cipő viselőjének.

A puhatalpú babacipőben járás közben érzékeli a baba talpa a talaj egyenetlenségeit, reagál azokra. Összehúzza, elernyeszti talpizmait.Ez a legjobb, és legtermészetesebb lábtorna a világon.

Azok a babák, akik sokat járnak mezítláb, vagy puhatalpú cipőben, sokkal kisebb esélyel lesznek lúdtalpasok, és a bedőlő boka is megelőzhető. A talp izmainak erősödése, ugyanis a haránt boltozat megfelelő fejlődését eredményezi.

A láb izmai, és a bokaszalagok erősek lesznek, nem feszülnek, képesek ellátni feladatukat. A feladatuk pedig a csontok, és a saroktengely megfelelő helyzetben tartása.

Egészséges lábbal gyermeke életteli, mozgékony lesz, elkerülik a lúdtalp és bedőlő boka eredményeként kialakult csipő és gerincbántalmak.

Az önfeledt mozgás, és játék kíséri gyerekkorukat.

Vélemények

Erről a gyerekcipőről még nem érkezett vélemény.