A gyerekcipoabc.hu cookie-kat használ a kellemesebb felhasználói élmény érdekében. A Hozzájárulás megadásával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletes leírást az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
Termékek Menü

Lúdtalp szőnyeg

Halustyik Melinda
2019. 04. 04. 15:21:39

 

 

Lúdtalp szőnyeg , az egyszerű segítség.

 

 

 

Lúdtalp szőnyeg - otthon végezhető gyakorlat

A lúdtalp torna lényege, hogy erősítse a talp és a lábszár izmait. Mi sem egyszerűbb ennél, ha a birtokunkban van egy lúdtalp szőnyeg.

A civilizált életforma következménye, hogy keveset járunk természetes talajon mezítláb. Pedig bizony ez az élmény nem csak az érzékeinkre hat, hanem a szervezetre is. A lábizmok aktív működése, a talpi reflexpontok stimulálása fontos a szervezetünk számára. Az óvodás és kisiskolás korú gyerekek többsége különböző fokú lúdtalp deformációkban szenved.

 

QMED lúdtalp szőnyeg, akupresszúrás szőnyeg

 A természetes kavicson való járás, sétálás érzését kelti bennünk . Stimulálja a talp reflex pontjait, és a lábizmok   aktív használatára késztet.

 

 

A QMED lúdtalp szőnyeg, akupresszúrás szőnyeg hogyan segíthet a lúdtalp elleni küzdelemben?

Az akupresszúrás szőnyeg kiváló lábgyakorlatok végzésére, imitálhatjuk az egyenlőtlen talaj tulajdonságait , melyek segítik a lábizmok önkéntelen, aktív használatát, ezáltal elősegíthető a hosszanti és haránt boltozat kialakulása, fejlődése. Akár a lúdtalp kialakulását meg is előzhetjük, ha még kis korban elkezdjük használni a szőnyeget. Továbbá az akupresszúrás szőnyegen való járás, illetve állás stimulálja a talpon található idegvégződéseket, így segíti a szervezet méregtelenítését, ezáltal erősítheti az immunrendszert és frissíti az elmét.

  • Tökéletes a lábdeformitásokat korrigáló gyakorlatokhoz
  • Stimulálja a talp reflexpontjait
  • Segít a szervezet méregtelenítésében
  • Erősíti az immunrendszert

A talp idegvégződéseinek ingerlése javíthatja az egyensúlyérzéket. Az egyenetlen felületen való állás és lépegetés aktivizálja a láb mélyizmait, így segít megelőzni vagy korrigálni a hosszanti- és harántboltozat süllyedést. A talp refl­expontjainak stimulálása jótékony hatással van az anyagcserére, javítja a vérkeringést, segíthet a vérnyomás szabályozásában, enyhíti a fáradtságérzetet, energetizálja az egész testet és erősíti az immunrendszert, ezért a család felnőtt tagjai is használhatják a szőnyeget.

A termék jellemzői: A különleges műanyagból készült QMED Akupresszúrás szőnyeg vízálló és magas merevségű műanyag kavicsokat tartalmaz. Rendkívül mobilan használható termék, bármikor bárhová magunkkal vihetjük és használhatjuk a szobában, vagy akár a szabadban is.

A napi használat mértéke nem haladhatja meg az 1 órát! Ideális esetben a napi kezelés időtartama: felnőtt ember esetén: 15-20 perc, gyermekek esetén: napi 5-6 perces játékos foglalkozás ajánlott.

A termék használata nem ajánlott:

  • amennyiben a testünk bármelyik részén vérzés tapasztalható (pl.: vérzékenységben szenvedőknek, vérköpés, vérhányás, véres széklet, a gyomorban vagy a belekben való vérzés esetén, menstruáció vagy más méhen belüli vérzés ideje alatt).
  • terhesség és a menstruáció ideje alatt.
  • tüdőbetegségben, akut miokardiális infarktus ingatag állapotában, súlyos vese- illetve szívelégtelenségben szenvedő betegeknek.
  • bármilyen érzékelési zavar, illetve bőrperforáció (pl.: hólyagok, sebek) esetén.

Amennyiben Ön egyéb, fent nem említett súlyos betegségben szenved, kérjük az akupresszúrás szőnyeg használata előtt keresse fel kezelő orvosát és kérje tanácsát!

Mérete (H*SZ): 173*35cm, Max. terhelhetőség: 100 kg

Milyen érzés a kavicsos lúdtalp szőnyeg használata?

Az első időszakban a láb érzékenységétől, és az izmok állapotától függően érezhetjük keménynek a kavicsokat. Ez az érzés fokozatosan enyhül, amikor a lábunk megszokja a masszírozást, a reflexpontok stimulációját. Az elején ha kényelmetlen, használhatjuk zokniban is a szőnyeget, vagy teríthetünk rá egy plédet, ami csökkenti a nyomópontok keménységét. A rendszeres használat során előbb enyhül, majd megszűnik a kezdeti fájdalom.

Lúdtalp torna füzet és videó egyéb eszközök használatával:

https://www.gyerekcipoabc.hu/gyerekcipo-abc-blog/ludtalp-torna-bokasullyedes-torna

https://www.gyerekcipoabc.hu/gyerekcipo-abc-blog/ludtalp-torna-1

https://www.gyerekcipoabc.hu/gyerekcipo-abc-blog/ludtalp-torna-2

Tartalomhoz tartozó címkék: lúdtalp torna
Gyerekcipő kereső
Nem/ Fiú-Lány-Unisex
Méret
Szezon
Gyártó
Típus
Akciós
Puhatalpú cipő méret
Bankkártyás fizetés:
Vélemények
Lájkold!
Kiemelt gyerekcipők