}); }); //vélemények modul $(function(){ $('#aw-scroller').totemticker({ mousestop : true, speed : 1000, interval : 5000, }); });
A gyerekcipoabc.hu cookie-kat használ a kellemesebb felhasználói élmény érdekében. A Hozzájárulás megadásával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletes leírást az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
Termékek Menü

Mit érdemes tudni a DD Step cipőkről?

Halustyik Melinda
2018. 07. 30. 15:03:56
Mit érdemes tudni a DD Step cipőkről?

Milyen márka ez a DD Step? Ki gyártja? Jól tartja a gyerek lábát? Erős a kérge?

Ezek a leggyakrabban elhangzó kérdések, és a DD Step cipő véleményeket is gyakran keresik az anyukák az interneten.

 

 

 

DD Step - márka

A DD Step angolos hangzású, könnyen megjegyezhető márkanév. Ezzel kapcsolatban találkozunk az első kérdéssel, hol gyártják ezt a márkát?

Gondolnak az emberek Angliára legelőszőr és említik azonnal a Clarks gyerekcipőket , de ez a gondolat párosítás téves. A DD Step cipőket Kínában készítik, made by PRC (People's Republic of China ). A tulajdonos évente több alkalommal látogat el Magyarországra, ahol a D.D.Step Centrum található. Innen szolgálják ki a környező országok kereskedőit is a D.D.Step modellekkel. 

Amint kiderül, hogy a gyártás Kínában zajlik, azonnal beugrik a sztereotípia, miszerint a Kínai csak gagyi lehet. De ez is egy téves feltevés. Megmutatjuk miért.

Itt találod DD Step cipőinket. DD Step akció a készlet erejéig!

DD Step gyártástechnológia - minőségi faktor

Itt jön képbe a mit érdemes tudni a DD Step cipőkről kisokos, ami azonnal meggyőzi az érdeklődő, gondosan a témának utánajáró szülőket arról, hogy ezt a márkát alaposan megtervezték, az apró gyereklábakra, és a serdülő gyerekek nagy lábára egyaránt. A gyermekek egészsége, komfortérzete az elsődleges szempont, melyet a termékek tervezésekor figyelembe vettek.

A D.D.Step cipők készítésekor a cipőgyártás legfrissebb technológiái ötvöződnek a klasszikus kézműves technikákkal. A cipők többsége 3D varrástechnológia alkalmazásával készül, így minimálisra csökkenve a ragasztó használatát, ezzel minimálisra csökkentve a vegyi anyagok használatát is.

ALAPANYAGOK
A cipők szerepe a lábak kényelmében, egészségben nagyon fontos. A DD Step cipők természetes alapanyagokból készülnek, melyek kiváló viselési érzetet, és puhaságot biztosítanak. Ilyen anyagok a bőr, vagy textil.

KÖNNYŰ, HAJLÉKONY, CSÚSZÁSMENTES GUMITALP
A D.D.Step gyerekcipő talpak természetes gumiból készülnek, a nagy tisztaságú gumi felhasználása biztosítja a tartósságot. A fizikai behatásoknak ellenálló talp adja a cipők hosszú használhatóságát, ennek ellenére a cipők könnyűek, nem terhelik feleslegesen a gyermekek lábát, ugyanakkor rugalmasságukból adódóan természetes mozgást tesznek lehetővé. Ezért szeretik a magasan felvezetett gumiorrú cipőket a szülők. A játszóterezést is jobban bírja, mint a nem gumitalpú cipők.

MINŐSÉGI BŐR FELSŐRÉSZ
Minden D.D.Step termék valódi, minőségi bőrből készül. Könnyedén megtalálják az ízlésüknek, életmódjuknak legmegfelelőbb fazont.
Az első osztályú marhabőrből gondosan kerül kiválogatásra a megfelelő vastagságú rész, melyből a gyártási folyamat végén a legtökéletesebb gyermek lábbeli készül el.

MEGERŐSÍTETT LÁBUJJVÉDELEM
A cipők lábujjvédő kialakítása elősegíti a lábujjak kényelmes elhelyezkedését, megfelelő növekedését, és nem utolsó sorban, fokozott tartósságot ad. Az orr rész kellő magassága biztosítja a gyermek lábának szabad mozgását.

MEGERŐSÍTETT KÉREG
D.D. Step gyerekcipőknél formázott merevítő használata biztosítja a legjobb tartást és a hosszan tartó megerősítést a cipő kérgénél. A formázott PVC kéreg, a bélés és a felsőrész között helyezkedik el, így az közvetlenül nem érintkezik a gyermek lábával, viszont megfelelő szögben támasztja meg a sarokcsontot.

TALPBETÉT
Gyerekcipők alkotórészeihez magas minőségi elvárásoknak megfelelő alapanyagokat használunk. A gyermek bőrével érintkező részek csak természetes anyagból készülnek. Éppen ezért a belső bélés, és a talpbetét borítása is bőrből készül mind a nagyobb méretek, mind a babacipők esetében. A rezgéscsillapító kényelmi talpbetét csökkenti a gyereklábak terhelését. A talpbetét a babacipőkben haránt emelővel és a sarokrésznél rezgéscsillapító réteggel van ellátva, csökkentve a járás, futás, ugrálás közben keletkező ütődések, rezgések érzékeny gyermeklábakra gyakorolt hatását. A rögzítés módja megengedi, hogy a babacipőből a haránt emelő szivacsbetétet eltávolítsuk, ha úgy gondoljuk, mi nem szeretnénk benne használni. 25-ös mérettől a talpbetétek kivehetők, és igény szerint akár Ponte20 supinált talpbetétre is kicserélhetők.

  

 

 THERMO BÉLÉS

A téli bakancsok és csizmák között találhatók thermo béléses lábbelik, így akár -25C–os hőmérsékletben is védi a lábat a téli hideg időben.

 AQUA-TEX

Némelyik őszi és téli cipő olyan speciális béléssel van ellátva, ami nem engedi át a vizet, nedvességet.

VÍZLEPERGETŐ

Speciális bevonattal kezelt lábbelik, melyek segítik tisztán tartani a cipő felületét. A mérsékelt vízálló bőr cipőktől jobban ellenáll a nedvességnek. A vízlepergető nem egyenlő a vízállóval.

3D VARRÁSTECHNOLÓGIA - KÖRNYEZETTUDATOSSÁG

Új 3D gyártástechnológia a maximális kényelem érdekében.
A felsőrész talphoz történő varrásával minimálisra csökken a cipők összeállításához szükséges ragasztó mennyisége. Az eredmény tartósabb cipő, kevesebb vegyszerrel.

A termékek minőségét rendszeres laboratóriumi ellenőrzésekkel biztosítják. A D.D.Step több mint egy cipő, kényelmet biztosít a viselőnek, és nyugalmat a szülőknek.
A cipőket 100%-ban újrahasznosított papírból készült dobozokba csomagolják, így is próbálva megóvni környezetünket, védeni az erdőket.

Itt találod DD Step cipőinket. DD Step akció a készlet erejéig!

 

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: gyerekcipő vásárlás érdekesség