A gyerekcipoabc.hu cookie-kat használ a kellemesebb felhasználói élmény érdekében. A Hozzájárulás megadásával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletes leírást az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
Kategóriák
Gyerekcipő címkék:
Cipő fiú cipő Fűzős cipő Szamos
Szamos fűzős fiú gyerekcipő 32-es méret
8.990 Ft

Szamos fűzős fiú gyerekcipő 32-es méret

Méret
32
8.990 Ft

Szamos fűzős, szürke-kék, fiú bőrcipő - 32-es méretben, 20,5 cm belső talphosszal

Cikkszám: 6116-30874-32
Várható szállítási dátum: 2024. július 30.
Legkedvezőbb szállítási díj: 1.295 Ft

Termék leírása

Szerezz be kényelmes és valódi bőrből készült cipőt kisfiadnak ezen szuper fűzős bokafogó Szamos cipő segítségével! Ez a csodaszép babacipő nem csak a kicsik divatos kiegészítője lesz, hanem megfelelő kialakításának köszönhetően támogatja is a lábak egészséges fejlődését.

Kiemelkedő tulajdonságok

Bokafogó kialakítás. A Szamos cipő bokafogó kialakítása optimális stabilitást és támogatást nyújt a kisfiúk totyogó lépéseihez. Ebben a cipőben lábaik biztonságban és kényelemben pihenhetnek.

Stílusos fekete-sötétkék alapszín.  A fekete-kék szín nemcsak divatos, hanem sokoldalú is, könnyen párosítható különféle ruhákkal és kiegészítőkkel, így kisfiúnk mindig stílusosan mutatkozhat.

Puha, haránt-emelős talpbetét. A cipő puha talpbetétje kényelmes viseletet biztosít a kisfiúk számára.

Minőségi anyagok. Ez a cipő minőségi anyagokból készült, amelyek nemcsak strapabíróvá teszik, hanem hosszú élettartamot is biztosítanak.

Miért éri meg ezt a Szamos fiú fűzős cipőt választani?

- Valódi bőrből készült, minőségi Magyar termék!

- Ortopéd orvosok által kifejlesztett, megerősített kéreggel rendelkezik, mely elősegíti a láb egészséges felylődését és megakadályozza a láb deformációjának kialakulását.

- A lábbal érintkező belső talpbetét marha bőrből készült, mely felszívja a láb nedvességét!

- Felsőrésze gyárilag impregnált természetes bőr, mely ellenáll a foltoknak és nedvességnek.

- Gyors szállítással, minden termékünk raktáron van.

- Személyes átvételi lehetőség a rétsági Szupi Gyerekcipő üzletünkben.

- Válassz Fiú gyerekcipő kategóriánkból és add le rendelésed egyszerűen online!

Mit érdemes tudni a Szamos gyerekcipőkről?

Szamos Kft. az ország legkeletibb városában, Csengerben található. 1990-ben alakultunk, dolgozói létszámunk meghaladja a 370 főt, a térség legnagyobb foglalkoztatója vagyunk. Gyártásunk bérmunkából és saját márkás gyerekcipőink gyártásából áll. Bérmunka keretében többségében német és osztrák vállalatoknak dolgoz(t)unk a megalakulástól kezdve, mint pl. a Josef Seibel G.m.b.H. , Lugina G.M.B.h, Waldviertler G.m.b.H. . A Kft. éves termelése 500 000 pár cipő.

Szamos Kft. 2007-ben kezdte el saját tervezésű és fejlesztésű magyar márka bevezetését és értékesítését „Szamos Kölyök” néven. Széles választékot biztosítunk 17-től a 40-es méretig. Elsősorban a természetes anyagok használatával, és a magas minőségi követelmények teljesítésével igyekszünk a gyermekek számára egészséges lábbelit biztosítani. A gyerekcipők a legjobb anyagokból, valódi bőrből, szigorú minőségi előírásoknak megfelelően és magas színvonalú technológiával készülnek.

2008-ban a klasszikus formatalpas cipő mellett egy olyan lábbeli gyártását is elindítottuk, amely jobban hozzájárul az egészséges gyermekláb fejlődéséhez, illetve a gyermekláb egészségének megőrzéséhez. Ez az ún. supinált vagy kifelé döntött talpú cipő. Jelenleg a Szamos Kft. gyermekcipő gyártásának jelentős részét képezik a supinált kialakítású termékek. Supinált termékünk „Orvostechnikai eszközként” regisztrált, és egészségpénztárra elszámolható.

A gyermekcipők 100%-ban valódi bőrből készülnek. Széles termékpalettával rendelkezünk: papucs, szandál, szandálcipő, felvezetőpántos cipő, balerina, félcipő, Tex-es vízálló bakancs, bőrbéléses bakancs, csizma. A fiú és lány formatalpas cipőket 17-es mérettől egészen a 40-es méretig, míg a supinált cipőket 18-as mérettől 35-ös méretig gyártunk. A színvilág, díszítettség, kiegészítők tekintetében igazodunk a különböző divat és a korosztályok igényeihez. Számos modellt orrvédővel láttunk el, mely ellenállóbbá teszi a lábbelit a külső hatásokkal szemben.

Szamos Kft. a gyerekcipő értékesítést kizárólag kiskereskedelmi rendszerben végzi. Egyéni vásárlók a gyerekcipőt a megrendelő és megvásárló kiskereskedelmi partnertől tudják beszerezni.

Gyerekcipő tulajdonságai

Gyártó Szamos
Szezon Átmeneti
Típus Félcipő
Nem/ fiú-lány-unisex Fiú
Akciós Nem
Származási hely Magyarország
Anyaga Bőr
Méret 32
Belső talphossz 20,5 cm

Vélemények

Erről a gyerekcipőről még nem érkezett vélemény.