A gyerekcipoabc.hu cookie-kat használ a kellemesebb felhasználói élmény érdekében. A Hozzájárulás megadásával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletes leírást az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
Kategóriák

​Télen – nyáron DD Step, avagy szandált is a DD Steptől!

​Télen – nyáron D.D.Step, avagy szandált is a D.D.Steptől!

 

A DD Step gyerekcipők gyártója odafigyel arra, hogy minden évszakban, minden alkalomra, minden típusú lábra, minden korosztályú gyermeknek találjunk megfelelő cipőt. Amikor véget érnek a hűvösebb, csapadékosabb napok, s az időjárás tartósan melegre fordul, akkor gyermekeinknek is könnyebb, lazább, kevésbé meleg, ámde ugyanúgy jó minőségű lábbelire van szükségük, mint a hűvösebb évszakokban.

 

 

 

Épp ezért a DD Step gyártói a nyárra gondolva balerina cipőcskéket és szandálokat is gyártanak.

A nyár D.D. Step slágerei minden évben a gyerek szandálok. Vidám színeikkel, divatos formáikkal könnyen belopják magukat a gyermekek, s a szülők szívébe egyaránt. Akárcsak a D.D. Step cipők, a D.D.Step szandálok is természetes anyagból, általában marhabőrből készülnek. Nem csak a felsőrész, de a bélés és a talp is természetes anyagból készül, hisz az amúgy is izzadékony gyerekláb nyáron még jobban izzad, s a nem megfelelő anyagból készült cipőbe teljesen belefülled a lábacska, kellemetlen érzést, csúszkálást okozva ezzel viselőjének. A bőrbélés megakadályozza ezt a kellemetlenséget. Kicsi gyermekre - általában hat éves korig - célszerű olyan szandált adni, melynek zárt a sarokrésze, ezáltal jobban megtámasztódik a sarok, ez pedig az egészséges láb nélkülözhetetlen feltétele. Sokszor a divat mást diktál, de akinek fontos a láb egészsége, vagy gyermekénél jelentkezett már valamilyen ortopédiai elváltozás, helyesen teszi, ha inkább zárt sarokrésszel rendelkező D.D. Step szandált ad csemetéjére. Az egészséges gyerekláb érdekében, haza érve kerüljön le a szandál, és ha lehetőség van rá, gyermekünk minél többet mászkáljon mezítláb a természetes talajon! 

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekesség