A gyerekcipoabc.hu cookie-kat használ a kellemesebb felhasználói élmény érdekében. A Hozzájárulás megadásával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletes leírást az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
Kategóriák
Gyerekcipő címkék:
Fiú szandál Gyerekszandál Primigi
Tépőzáras fiú zártorrú babaszandál - Primigi - 19-es méret
13.990 Ft

Tépőzáras fiú zártorrú babaszandál - Primigi - 19-es méret

13.990 Ft

Primigi két tépőzáras, zártorrú kisfiú babaszandál, 19-es méretben 12,2 cm belső talphosszal - A Primigi gyerekszandál megjelenésében a kék - fekete - fehér színek dominálnak

 

Cikkszám: 7375733-19
Gyártó: Primigi

Termék leírása

Primigi tépőzáras zártorrú babaszandál - Kényelem és stílus az első lépéseknél!

Az első lépések minden babának különleges pillanatot jelentenek, és a Primigi tépőzáras babaszandál nemcsak támogatja ezt az izgalmas fejlődési folyamatot, de emellett kényelmet és stílust is kínál. Ismerkedjen meg ennek a bájos és funkcionális babaszandálnak néhány kiemelkedő jellemzőjével!

Főbb jellemzők:

Zártorrú kialakítás:A zártorrú szandálok extra védelmet nyújtanak a lábaknak, különösen az ujjaknak és a lábujjaknak. Az elől zárt kialakítás megakadályozza, hogy a lábak könnyen érintkezzenek a külső tárgyakkal vagy sérüléseket szenvedjenek.

Puha és kényelmes belső: A babaszandál belső része puha anyaggal van bélelve, amely kényelmes érzetet nyújt a kis lábaknak. Ideális választás az érzékeny baba bőréhez.

Tépőzáras záródás: Az állítható tépőzáras rögzítés könnyű fel- és levételt biztosít. A kisgyermek számára ideális, hiszen a lábfejlődésükhöz igazodik.

Kiváló minőségű anyagok: A Primigi mindig is híres volt a minőségi anyagok felhasználásáról. Ez a babaszandál sem kivétel, tartós kialakításával és prémium anyagaival biztosítva a hosszú élettartamot.

Rugalmas talp: A rugalmas talp lehetővé teszi a babának, hogy természetesen mozogjon és érezze a talajt, ami fontos a járás elsajátításához.

Stílusos design: A babaszandál kifinomult és cuki designnal rendelkezik, amely megfelel mindennapi viselethez és különleges alkalmakhoz is.

Első lépésekhez kialakítva: A Primigi babaszandál kifejezetten azoknak a kisgyermekeknek készült, akik éppen első lépéseiket teszik. Az ergonomikus kialakítás támogatja a megfelelő járástechnikát és lábfejlődést.

A Primigi tépőzáras babaszandál ideális választás azoknak a szülőknek, akik a kisgyermekük számára kényelmes és stílusos lábbelit keresnek. Ez a szandál nem csak a kényelem és a biztonság érdekében lett tervezve, hanem egyben megőrzi a divatos megjelenést is, így a babája mindig stílusosan léphet előre az első lépéseivel. Rendelje meg most, és hagyja, hogy a babája első lábbelije egy Primigi legyen!

Miért éri meg ezt a Primigi fiú bőrcipőt választani?

- Valódi bőrből készült, minőségi termék!

- Tépőzáras modell, oviban, iskolában a gyerekek egyedül is könnyedén és gyorsan felveszik.

- Hátul megerősített kéreggel rendelkezik, mely elősegíti a láb egészséges felylődését és megakadályozza a láb deformációjának kialakulását.

- Felsőrésze gyárilag impregnált természetes bőr, mely ellenáll a foltoknak és nedvességnek.

- Talpa rendkívül rugalmas és nem csúszik.

- Gyors szállítással, minden termékünk raktáron van.

- Személyes átvételi lehetőség a rétsági Szupi Gyerekcipő üzletünkben.

Hogyan válasszak gyerekcipő méretet?

 talphossz,  az álló gyermek talplenyomatának hossza.

Hogyan kapja meg ezt a méretet?

Állítsa gyermekét mezítláb egy papírlapra, és rajzolja körül a lábat a talp és a papír érintkezési vonala mentén, majd a rajzon mérje meg a leghosszabb távolságot (a sarok és a nagy lábujj között). Ez lesz a talphossz.

Ajánlott, hogy a cipő belső talphossza 5-7mm-el legyen  hosszabb mint a gyermek talphossza!

Az erősebb lábú gyermekek esetében, cipőnél ajánlot 8-10 mm-el nagyobbat választani!

A gyerekcipoabc.hu oldalon  minden gyerekcipő leírásában megtalálja a cipő méretek mellett, az általunk lemért belső talphossz méretet is .

Vélemények

Erről a gyerekcipőről még nem érkezett vélemény.