A gyerekcipoabc.hu cookie-kat használ a kellemesebb felhasználói élmény érdekében. A Hozzájárulás megadásával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletes leírást az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
Kategóriák

D.D. Step cipő a kényelmes lábravaló

2015. 02. 20. 15:20:59 Halustyik Melinda
D.D. Step cipő a kényelmes lábravaló

 

Minden kisgyermekes családban kardinális kérdés, hogy milyen cipő kerüljön a gyermek lábára.

Ez nem csak esztétikai kérdés, hanem sokkal fontosabb: gyermekünk fejlődő csontjai, izmai, egészséges lába érdekében arra kell törekednünk, hogy a legjobb cipőben járassuk őt. 

 

 

Ma már számos gyártó kínál szebbnél szebb, és az egészség szempontjából is egyre ideálisabb lábbeliket. Az egyik ilyen kiváló minőségű cipő a D.D. Step, melynek gyártói ugyanúgy gondolják, mint mi szülők: a gyerek lábára az egészséges élet megalapozása céljából is muszáj jó minőségű cipőt adni.

Ehhez igazodva a D.D. Step cipő anatómiailag megfelelő kiképzésű, kényelmes, és nem utolsó sorban esztétikus is. Minden lábbelijük minőségi marhabőrből készül, ami természetes érzetet, puhaságot kölcsönöz a cipőnek. A lábbelik talpát minden esetben nagy tisztaságú gumiból készíti a D.D. Step, amelytől rugalmas, könnyű és kifejezetten strapabíró lesz a cipő. Talprésze íves kialakítású, ezáltal támogatja a lágy részeket, így hosszabb viselet esetén sem kényelmetlen. A talpbetét speciális kialakításából adódóan segíti gyermekünk könnyedebb járását. A betét kivehető, mosható anyagból készült. 

A lábbelikben lábujjvédő van, valamint megerősített kéreggel készülnek a modellek, mely növeli az élettartamukat. A D.D. Step cipők belső része kizárólag természetes anyagból, textilből vagy bőrből készül, javítva ezzel a légáteresztést, ami megakadályozza, hogy a gyermek lába belefülledjen a cipőbe.

A D.D.Step lábbeli Ponte20 supináló talpbetéttel is megvásárolható.

A D.D. Step lábbelijei zömmel tépőzáras kivitelben készülnek, egyszerűbbé téve ezzel gyermekünk cipő felvételét.

Aki dd step márkát választ gyermekének, nem hibázhat.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: gyerekcipő vásárlás érdekesség