A gyerekcipoabc.hu cookie-kat használ a kellemesebb felhasználói élmény érdekében. A Hozzájárulás megadásával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletes leírást az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
Termékek Menü

Első lépés cipő

Első lépés cipő  - a babáknak jár a legjobb már az első lépések megtételekor

Mit tudnak az első lépés cipők?

Mikortól érdemes első lépés cipőt adni a babára?

A cikkben elmondom. Olvass tovább.

 

Az első lépés cipők, első lépés szandálok - a járni tanuló gyerekek anatómiai sajátosságai alapján készülő babacipők.

 

  •  Rendkívül puhák, körbe ölelik a baba lábát, stabil járást tesznek lehetővé.

 

 

 

 

  • Lábujjaknál szélesek, hogy a baba lábfeje kényelmesen kiterülhessen benne, és a kapaszkodó mozgást is szabadon végezhesse a cipőben.

 

 

 

 

 

  • A cipő kérge kapott merevítést, megerősítést, de azt csak olyan mértékben, hogy támogassa a baba lábát, és ne legyen túl merev.
  • A talp mindig rendkívül hajlékony, és könnyű.
  • Nem terheli feleslegesen a baba lábát.
  • Nincs benne haránt emelő, egyenes léptetővel - talpbetéttel készül. 

 

 

Az első lépés cipő mikortól szükséges?

Az első lépés cipők és első lépés szandálok kifejezetten a járni tanuló babák lábának megfelelő kialakításúak.

Akkor kezdjük el használni gyermekünknél, amikor ő már a nap nagy részében lépeget, jár. Akár önállóan, akár bútorok mellett kapaszkodva, vagy segítséggel, de a nap nagy részében végzi ezt a tevékenységét.

A kicsik lába még ebben a korban igen képlékeny( nem csontosodott be), nagyon párnás, vagy ahogy a szülők szokták mondani " husis" és eléggé izzadékony. Az első lépés cipők és első lépés szandálok ezért nagyon hajlékonyak, minden irányban. Nagyon puha bőrből készülnek, jó légáteresztő képességük elengedhetetlen. Jó tartást biztosítanak, és kényelmesek. Amint feladsz egy első lépés cipőt, vagy első lépés szandált gyermeked lábára, azonnal látni fogod, hogy az körülöleli a gyermek lábát, olyan mintha rá öntötték volna. A gyerekek szívesen viselik, természetes számukra. Az első lépés cipőkről kialakított szülői vélemények nagyon pozitívak. Elmondásuk szerint a gyerekek ezt nem akarják leszedni a lábukról, természetesnek veszik viselését.

Az első lépés cipő kérdése : melyik a legjobb?

Azt gondolom, hogy a megbízható babacipő márkáktól csakis a legjobb első lépés cipőket kapjuk. Első lépés cipőt télen is találunk a kicsi lábára, ha éppen akkor kezd el járni. Tapasztalatom szerint a hazai piacon a legkedveltebb első lépés cipő márka a Szamos, és a Richter.

Gyerekcipő kereső
Nem/ Fiú-Lány-Unisex
Méret
Szezon
Gyártó
Típus
Akciós
Bankkártyás fizetés:
Vélemények
Facebook vélemények
Lájkold!