A gyerekcipoabc.hu cookie-kat használ a kellemesebb felhasználói élmény érdekében. A Hozzájárulás megadásával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Részletes leírást az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
Kategóriák

Gyerekcipő Debrecen, Nyíregyháza

A gyerekcipő bolt keresés Debrecen és Nyíregyháza környékén nem egyszerű feladat, mert egyre kevesebb minőségi cipőt áruló bolt található a térségben.

Mindenre van viszont megoldás. Megmutatjuk neked!

>>>>

 

 

Hol vásároljunk gyerekcipőt?

Amikor megalapítottam a céget, pontosan ezek az okok indítottak el az úton. Kész tortúra volt a megfelelő gyerekcipő megvásárlása. Téglás, Debrecen és Nyíregyháza között pontosan félúton helyezkedik el, és a két nagyváros sem garantálta nekünk azt a kényelmet, hogy beszerezzük a jó minőségű gyerekcipőket.

Akkor még én sem tudtam elképzelni, hogy ne gyerekcipő boltban vegyem meg a lányok cipőit, de a kényszer rávitt arra, hogy szétnézzek az interneten.

Sokkal egyszerűbb volt a gép előtt kikeresni a tetszetős cipőket, és csak odahívni őket, hogy bökjenek rá arra, amit szívesen viselnének.

Mindig pontosan mértem a lábukat, így nem ért negatív élmény. Sosem kellett méretcserét kérjek.

Gondoltam, akik hasonló cipőben járnak mint én, biztosan szívesen vásárolnak majd gyerekcipő webáruházamban.

Debrecen és Nyíregyháza gyerekcipő vásárlás kérdésében velünk egy újabb lehetőséggel bővült. A gyerekcipő webáruházaké a jövő. :)

Nézd meg gyerekcipő kínálatunkat ITT

Supinált cipő kínálatunkat itt találod

Gyerekcipő webáruház személyes átvétel és országos kiszállítás

A személyes átvétel Tégláson vagy Debrecenben vehető igénybe, és Debrecen, Nyíregyháza vonzáskörzetében megoldja sok család gyerekcipő vásárlásának gondját. 

A kisebb településeken élők is szívesen használják a webáruház kínálta lehetőséget, a gyors és kényelmes gyerekcipő beszerzésre, mert a nagyvárosok és vele együtt a minőségi gyerekcipőt árusító boltok messze vannak, és sok idő eljutni oda.

Sokszor kérdezik tőlem, hogy hogy lehet a interneten megfelelő méretet választani? Mi történik akkor, ha szűk, vagy bő a fazon, mert ugye azt nem biztos, hogy meg tudják ítélni a kép alapján.

Erre azt a megoldást vezettem be, hogy körbe fotózom a cipőket, jobbról, balról, elölről, hátulról, és így megfelelő képet kaphat mindenki. Aki bizonytalan, vagy speciális lábbelire van szüksége a gyermeknek, annak pedig telefonon szívesen segítek eligazodni a különböző márkák termékei között. Minden cipő és szandál belső talphossza lemérésre kerül, amikor felteszem őket a virtuális polcokra, így egy egyszerű méréssel kiküszöbölhető a rossz gyerekcipő méret választása.

Biztonsági megoldás gyerekcipő online vásárlásakor: cserecsomag szolgáltatás

Mindezek mellett még egy biztonsági megoldás szolgálja a webáruházból vásárlás megbízhatóságát. Mégpedig a cserecsomag szolgáltatás.

Aki Debrecen, vagy Nyíregyháza körzetéből gyerekcipőt vásárol nálunk, annak személyesen is ki tudjuk cserélni a cipőt (Tégláson, vagy Debrecenben), ha nem lett valami miatt megfelelő, de azokat sem hagyjuk cserben, akik az ország másik szegletéből rendeltek.

A cserecsomag szolgáltatással mi kiküldjük a megfelelő csere cipőt, és a futár elhozza a cserélni kívántat. Mindezt otthona kényelmében bonyolíthatja le bárki, vagy kérheti a munkahelyre, vagy bárhova a futárt. A költsége is igen baráti, 1190 Ft.

Azt gondolom, ezek az intézkedések minimalizálják a kockázatot, és a 14 napos elállási jog pedig csak az online vásárlókat illeti meg. Ha nem tetszik a cipő, csak vissza kell küldeni, és visszautaljuk az árát.

Debrecen és Nyíregyháza gyerekcipő vásárlás kérdésében velünk egy újabb lehetőséggel bővült. A gyerekcipő webáruházaké a jövő. :)

Nézd meg gyerekcipő kínálatunkat ITT

Supinált cipő kínálatunkat itt találod

Tartalomhoz tartozó címkék: Országos házhozszállítás